8.8.2015

Kuulumisia

Heippa taas!
Ajattelin tehdä tästä sellaisen kuulumis-postauksen ja kirjoittaa vaan kaiken mitä mieleen nyt tulee. Tässä viime kuukauden aikana on tapahtunut vaikka mitä. Olin Iskelmäviikolla ravintolateltassa myymässä kaljaa, Viljo-messuilla lippuja myymässä ja "muutin" takaisin Kuopioon. Eli siis kesän viettelin Kiuruvedellä ja nyt palasin takaisin Kuopioon, sillä tämän viikon maanantaina minulla alkoi työharjottelu. Täytyy kyllä sanoa, että tämä viikko on ollut todella mielenkiintoinen. Paljon uutta asiaa, mutta ehkä se tästä pikkuhiljaa.. :--) 

blogi
blogi3
blogi4

Juhannuspostaus jäi sitten tekemättä kun ei enää mitään järkeä ole sitä tehdä, hehe. Kalajoesta aion laittaa kuvat tulemaan vaikka siinäkin menee vielä jonkun aikaa, sillä en jaksaisi millään valita kuvia ja muokata niitä. Otin reissun aikana kuitenkin yli 200 kuvaa niin kestää jonkun aikaa. 

blogi1
blogi2

Tänään illasta ajattelin rentoutua, kuuden päivän työputki kävi aika voimille. Jääkaapissa olisi mustikoita ja vadelmia, pakkasessa jäätelöä. Tänä iltana syödään♥ Jospa televisiostakin tulisi jotain mielenkiintoista ohjelmaa, vaikka joku hyvä leffa. Jos ei, niin pitää varmaan katsoa netflixistä Pakoa... Kuvituksena tässä postauksessa on jotain kesän aikana räpsäistyjä maisemakuvia. #luontokuvaaja. Palaillaan taas, toivottavasti pian!

blogi5

xoxo, Annu 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan palautetta asiallisesti! :----)