25.6.2015

KULTASII AIKOI

1

Kun kuuntelin ekaa kertaa Tuomas Kauhasen-Kultasii aikoi - biisin, niin jotain tapahtu. Tuli sellainen jännä tunne ja ajatukset alkoivat juosta täyttä vauhtia. Oikeestaan se yks kohta "täällä tänään missä huomenna, nää on kultasii aikoi" iski muhun täysillä. Koska näinhän se on. Voin sanoa rehellisesti, että tällä hetkellä elän näitä kultasii aikoi 

2

Toi biisi sai mut pohtimaan, että mitä ne kultaset ajat oikeestaan on. Päädyin siihen tulokseen, että niitä tulee läpi elämän kaikille. Niitä voi olla mökkiviikonloppu hyvässä seurassa, festarit, valmistuminen, lapsen saaminen, kihlat, häät, oikeastaan ihan mitä vaan. Kunhan itsellä on silloin hyvä ja onnellinen fiilis. Kävin lauantaina Kalajoen juhannuksessa, jolloin siellä Summer Heatissa esiintyi kuka muukaan kuin Tuomas Kauhanen. Siellä fiilistelin tätä biisiä illan aikana saatujen uusien tuttavuuksien kanssa. Silloin oli sellainen hetki kun olisi voinut itkeä onnesta. 

3

Koko lauantai oli onnistunut. Puolenpäivän aikaan lähdettiin ajamaan Kalajoelle ja perille päästessämme aurinko paistoi ja silloin tiesin, että päivästä tulee hyvä. Löydettiin tuttuja leirintäalueelta, mentiin moikkaamaan heitä ja samalla tutustuttiin heidän naapurissa majailevaan asuntoautoporukkaan. Jäätiinkin heidän kanssaan koko loppuillaksi sitten hengaamaan. Heidän kanssaan mentiin alueelle ja lähdin sieltä myös heidän seurassaan pois. Keikan aikana se fiilis oli silti sanoinkuvaamatonta. Hämärän baarin alakerta, aurinkolasit päässä, vaahtomuovikäsi kädessä ja täysillä lauletaan kultasii aikoi. Se oli jotain niin maagista, sitä ei pysty selittämään, se olisi pitänyt itse kokea. 

4

Kalajoen juhannus oli samalla ensimmäinen kerta, kun olin millään "festareilla". En ole koskaan aiemmin käynyt, joten ei todellakaan ollut huono kerta aloittaa. Samalla minua puri festarikärpänen, nyt haluaisin vain uusille festareille tutustumaan uusiin ihmisiin ja nauttimaan siitä kaikesta. Yhden kanssa olen jutellut nyt päivittäin, siis sellainen henkilö kehen tutustuin siellä. Löytyi yhteisiä mielenkiinnon kohteita, joten juttua on riittänyt edelleenkin. 

5

Ei kiire tehä ku on nii kova kiire elää
Niin me mennään tänään yhdessä iltaan
Ilman huolta siitä mistä aamulla herää

6

Eläkää ihmiset jokainen hetki niin, että teidän ei tarvitse tulla katumaan sitä. Tutustukaa rohkeasti festareilla toisiin ihmisiin. Lähtekää extempore-reissuille. Eläkää hetkessä. Rakastakaa toisianne. Nauttikaa niistä hetkistä, kun aurinko paistaa. Nauttikaa. 

7

Aina tulee uus päivä asettua aloilleen
Tanssitaan nyt ku huomist ei olis
Nii ei tarvii sit valehdella vanhainkodis

8

xoxo, Annu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan palautetta asiallisesti! :----)