10.6.2015

Elämäni puhelimen kautta

1

1. Kalajoen turnauksen jälkeen jäätiin omalla porukalla vielä Kalajoelle yöksi, illalla käytiin Sandy's Kelt nimisessä Irish Pubissa. Sieltä sitten baarimikko taiteili minulle ja äidilleni nämä Sinkkuelämästä tutuksi tulleet Cosmopolitanit. Täytyy myöntää ettei ollut ihan minun juoma.. 2.Jotain kivaa selfiee kisun kaa, jotai ei näemmä kiinnosta 3. Ja lisää selfieitä kisun kaa 4. Kuopiossa oli kesäkauden avajaiset tuossa pari viikonloppua sitten, jolloin kävimme sitten Marian kanssa streetfood kojuilla, sieltä mukaan lähti ankkaburger. Oli yllättävän hyvää, aiemmin en ollutkaan ankkaa syönyt. 

2

1. Jos en hirveesti valehtele, niin tää kuva on otettu siltä illalta, kun mentiin Marian kanssa Puikkariin RWD-bileisiin. Etkoiltiin Marian luona, viinipullot tais molemmilla hujahtaa kurkusta alas ja sitten Puikkariin. Oli kyllä aivan loistava ilta, täytyy myöntää. 2. Muistan elävästi tämän kuvan, näytän aika hengissä olevalle, vaikka kyseinen kuva on otettu aamulla kouluun mennessä ja edellisenä iltana oli ollut jotkin opiskelijabileet. 

3

1 & 2. En oo ihan varma onko nää samalta kerralta otettuja, luultavasti ovat. Eli ennen reenejä vähän selfiee!

4

1. Ylppäreitä kiersin tällä asulla, päätin olla erilainen ja vetää reteesti farkuilla. Illalla huomasin päätökseni olleen oikea, sillä itikat hyökkäilivät kimppuun. 2. Joskus sählyyn menossa, so sexy.

5

1. Beibs pääs ylioppilaaks ja sai vielä samalla amiskan paperit käteen, so proud of you!! 2. Yhdessä juhlapaikassa olli boolia tarjolla.. Nam. 3. Drinkkikurssin satoa! 4. Opettajille pidetty lounasruokailu, meitsi hääräili keittiön puolella! 

6

1. Joku selfie ennen kuin lähdin Iisalmeen moikkaamaan kamuja! 2. Albatrossissa oli opiskelijabileet, esiintyjänä Janne Órden 3. Tessu ja kesäturkki 4. Miauuuuu

7

1. Kouluasun kuvailua aamulla 2. Vankikarkurihaalarit päällä, elikkäs jotkut opiskelijabileet olleet taas kyseessä! 


xoxo, Annu 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan palautetta asiallisesti! :----)