25.5.2015

Suit up, because tonight will be legendary


1

lähettii pämppää pistettiin lääväks pari kämppää ei juotu pelkkii mietoja herättii keskeltä peltoa lähettii pämppää pistetiiin lääväks pari kämppää pelikaani lens turbiiniin punaselle kaikki puhelin kii

2

Tosiaan, meillä oli viime viikon keskiviikkona restojen päättärit Onnelassa, teemana toimi Suit up! Oli kivaa kerrankin panostaa ihan kunnolla. Mekon tilasin Nellystä, käytin sitä ompelimossa lyhennyksessä ja kavennuksessa. Sen jälkeen se pysyikin päällä ilman ongelmia. Varmuuden vuoksi laitoin kuitenkin kaksipuolista vaateteippiä (ostin Seppälästä) mekon yläreunaan, toi varmuuden tunteen. Illalla Aste valtasi lavan ja voin sanoa, että se jätkä osaa kyllä vetää keikan. Tunnelma oli mahtava ja vaikka en kaikkia kappaleita tuntenutkaan, niin se ei menoa haitannut.

3

Kaveri laitto hiukset ja osan meikistä laittoi. Oli kiva tyttöjen kesken laittautua. Korut ovat H&M, samat korut, jotka minulla oli viime vuonna omissa lakkiaisissani. En tiedä onko opiskelemallani alalla jotain vaikutusta, mutta olen nykyään alkanut juoda viiniä tämmöisinä iltoina, kun on viihteelle lähdetty. Valkkarit on erityisesti nam, varsinkin puolimakeat/makeat. Mutta niinhän se on, että viini on sivistynyt juoma ;--)

4

Jouduin tekemään nyt tän tälleen tosi tyhmästi, että kaikki tekstit on keskitettynä.. Ei suostu blogger tekemään yhteistyötä, ensimmäistä kappaletta ei suostu asettamaan reunaan, muut suostuu. Ehkä fiksumman näköistä kun kaikki ovat sitten keskellä, pyh. 

Kiuruvedelle suuntaan huomisen tai keskiviikon aikana, en tiedä milloin palaan takaisin Kuopioon. Kohokohta kavereiden ylioppilasjuhlien lisäksi on tietenkin se, että pääsen omalle pihalle harjoittelemaan sitä katkeransuloista rannelaukausta, mitä koko viime kauden opettelin ja joka ei lähde vieläkään. No, nyt on kesä aikaa opetella :--)

xoxo, Annu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan palautetta asiallisesti! :----)