3.5.2015

Long time no see, eh?

Vähän venähtänyt tämä postausten väli, mutta toisaalta, olen pitänyt sen linjan, että jos ei ole asiaa eikä kuvia niin en tänne tule kirjoittelemaan. Nyt on ollut todella hiljaista pitkän aikaa valokuvauksen suhteen, ehkä tämä talven harmaa masennus on aiheuttanut sen. Nyt kuitenkin kesää kohden mennään ja eiköhän se kuvauintokin ala nousta esiin kun pääsee nyt Kuopiota kiertelemään kameran kanssa kunnolla.

Pari kuvakollaasia nyt saa kertoo mun elämästä tässä viimeisen parin kuukauden aikana, kuvat siis sellaisia mitkä on sattunut kameraan tallentumaan ja jäämään.. Hupsista.


Eli siis, no kissan kanssa otettu jonkun verran selfieitä, lähinnä puhelimella (en tiedä pitäisikö huolestua kun puhelimen kuvat-kansio on täynnä kissakuvia, samoin screenshot-kansiossa on kissakuvia, jättemycket...). Elokuvissa olen käynyt tässä muutaman kuukauden aikana useammin, mitä varmaan 3 viimeisen vuoden aikana. Tähän mennessä olen katsonu Viikossa aikuiseksi, Fast and Furious 7 ja luokkakokous. Monia hyviä leffoja on tulossa vielä, joten viimeistään syksyllä taas kulutan leffateatterin penkkejä ihan urakalla. Venäjän kurssi on lähenemässä loppuaan, suullinen koe on keskiviikkona ja sitten onkin enää kirjallinen tentti jäljellä. Tämä kevät on mennyt kyllä ihan älyttömän nopeasti. Järjestyksenvalvojakurssin olen suorittanut hyväksytysti läpi, joten nyt vain jv-kortin alkakoon!


Edelleen lisää kissakuvia, how surprising.. Joskus tässä panostin kouluun, laitoin siis jotain muutakin kuin neule/huppari. Nyt on onneksi jo niin lämmintä ettei ole pakko aina laittaa sitä ihanaa ja lämmintä neuletta. Meidän koiruli pestiin, pesun jälkeen näky on aika koominen. Meidän koirallakin on nyt kesätukka, vedettiin ronskisti koko turkki lyhyemmäksi, ihan käytännön syistä. Äidin on vaikea kammata koiraa yksin, joten karvojen leikkuu on ihan koiran omaksi parhaaksi ajateltu :--) Tilasin desingskinsiltä tähän mun "uuteen" (eli siis on tää ollut jo varmaan 4kk käytössä..) puhelimeen suojakuoret ja ajattelin käyttää omaa kuvaa. Ei sinällään yllätys, että jääkiekkoaiheinen kuva valikoitui tähänkin. Toimitukseen olin todella tyytyväinen vaikka alussa vähän epäilinkin. Tuli todella nopeasti ja erittäin hyvälaatuinen, 5/5!

Lätkäfanin paras aika on nyt, jääkiekon MM-kisat ovat menossa. Olenkin rakentanut seuraavan kahden viikon aikataulun Suomen pelien mukaan.. Kävin Helsingissä katsomassa EHT-ottelun. Suomi-Venäjä ja oli kyllä päivän matkustamisen arvoinen peli.

Tietokoneen kätköistä löytyisi jotain kuvia, joita voisin tänne vielä heitellä, pitää nyt katsoa jos tässä olisi oikeasti aikaa rueta kirjoittelemaan tännekin jotain. Meidän restojen päättäjäiset on tuossa reilun parin viikon päästä, silloin kerrankin aion laittautua kunnolla, joten sieltä tulee viimeistään päivitystä sitten. Tosin kameraa en kyseiseen paikkaan ota, en nimittäin halua että se on rikki.

Mukavaa iltaa kaikille!

xoxo, Annu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan palautetta asiallisesti! :----)