16.1.2015

Random stuff

Heipodei taas. Koulu alkanut taas, ihan mielenkiintoiset kurssit menossa. Venäjän kielenkin aloitin ja kaksi ensimmäistä tuntia opeteltiin kyrillisia aakkosia. Tällä hetkellä osaan lukea Jokereitten pelaajaluettelon kirjoitettuna kyrillisin kirjaimin. Motivaatio kasvaa kun saan tähänkin jääkiekon yhdistettyä. Ruotsi alkoi myös, vähän on ruosteessa kun viimeksi puolitoista vuotta sitten tarvinnut kirjoituksissa. Gastronominen ranska alkoi myös, nyt sitten opetellaan lausumaan ruokia ja viinejä ranskaksi, sekä opettelemaan mitä ne ovat suomeksi. Aika kielipitoista, mutta ei haittaa. Mukava oppia uusia kieliä. Ja tulevaisuudessa varmasti hyötyä, varsinkin venäjästä.

blogi
blogi1

Kotiturnaus oli tuossa viikko sitten, meni mielestäni ihan onnistuneesti, saatiin omalle joukkueelle kauden eka nollapeli! Joidenkin mielestä nollapeli on vain yksi peli muiden joukossa, mutta meille se oli lähes sama asia kuin voitto. Siitä sitten iltaa lähdettiin jatkamaan saunomisen ja baareilun merkeissä. Nyt tosiaan tämän viikonlopun olen Kuopiossa, sillä koulu pilaa elämäni. No ei vaan, tällä viikolla aikataulutus ei mennyt niinkuin olisin halunnut.. No, sentään naisten vuorolla pääsin käymään. 

blogi2
blogi3

Huomenna olisi tarkoitus taas mennä kannustamaan KalPaa, sillä kotiottelu olisi vuorossa. Pelin jälkeen jatkan kaverini kanssa tekemään jotain, emme vielä tiedä että mitä. Mietittiin biljardia, leffaa, ruokaa yms. Pitää katsoa mitä tekee pelin jälkeen mieli. Mulla olisi paljon kuvattavia uusia juttuja, mitä tässä viimeisen kuukauden aikana olen haalinut kasaan, mutta arvatkaa kuka vatipää unohti kameran Kiuruvedelle??? Jooh.. Ensi viikolla menen käymään taas viikonlopuksi Kiuruvedellä, joten jos silloin sen kameran jaksaisin raahata mukaan. Toinen asia minkä unohdin, luistimet. Tarkoitus oli, että otan vanhat luistimet mukaan Kuopioon, jotta voin käydä ulkojäillä edes luistelemassa, jos en reeneihin pääse. Ja muutenkin olisi kiva mennä. Mutta ei. Ehkä nekin tarttuvat ensi viikolla mukaan. 

blogi4
blogi5

Tästä tuli taas tälläinen vähän sekalainen postaus, mutta kerrankin kun oli aikaa tulla kirjoittelemaan, niin päätin hoitaa sen. Kuvat tosiaan on vanhoja kun ei sitä kameraa ole täällä. Kuvat on joululoman ajalta. Tein kauniin lumiukon. Nyt se saattaa kyllä olla melkoisen lumikasan peitossa... 

xoxo, Annu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan palautetta asiallisesti! :----)