5.1.2015

NY 2015

Olipa haasteellista kirjoittaa 2015, koko ajan sormi yritti mennä nelosen päälle. Tästä se totuttelu taas alkaa, heh. Vuosi vaihtunut, tänä vuonna ei olekaan mitään erityistä mitä odottaisi innolla. Viime vuonna heti vuoden vaihtumisen jälkee odotin penkkareita, abiristeilyä, kirjoituksia, ylppäreitä, muuttoa.... Nyt on vähän tyhjä olo, kun ei ole erityisesti mitään mitä odottaa. Ehkäpä tämä onkin selvä merkki siitä, että pitäisi rueta elämään päivä kerrallaan ja olla stressaamatta mistään.

Ajattelin tulla heittämään muutaman kuvan uudelta vuodelta, kun sitä kuitenkin hieman juhlittiin. Olin yhden kaverin mökillä, meitä oli siellä semmoinen hyvä rento porukka. Tyttöjä oli yhteensä vain kolme, joten olimme kuin mitkäkin tehotytöt. Siellä vietettiin muutama tunti, mutta ennen kahtatoista rantauduttiin keskustaan. Vuosi vaihtui poikaystävän kanssa jäähallin parkkipaikalla. Itse tosiaan siis olin kuskina, jätin alkoholin ihan omasta päätöksestä pois tällä kertaa. Oli muutenkin niin laimea uusi vuosi, johtuu ehkä siitä, ettei itsellä ollut yhtään bilefiilistä, kaikki tuntui pakkopullalle.

uusvuos

paita/Seppälä bandeau/NewYorker farkut/Gina Tricot

uusvuos1
uusvuos2

Tähän loppuun on pakko jakaa vielä mun piparitaiteilu teillekin, en oo ikinä ollut hyvä kuviksessa, taiteellista silmää löytyy 0% ja muutenkin kaikki semmoinen on pois mun mukavuusalueelta. Nyt kuitenkin yritin ja itse ainakin tykkäsin muutamista onnistuineista koristeluista. Osa sitten menikin ihan reippaasti penkin alle. 

uusvuos3

Tähän on pakko kertoo pieni selostus siitä, minkä takia sitä sokerikuorrutetta on tuossa tuommonen viiva. Eli siis tuo pipari oli piparina (ilman koristeluita) pöydällä lautasella. Rakas kissani päätti hypätä siihen, ja sai näin ollen hajotettua sen.. Liimailin sen sokerikuorrutteella sitten kasaan :--D

uusvuos4

xoxo, Annu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan palautetta asiallisesti! :----)