29.12.2014

Kuulumisia

Joulukuu tiivistetysti: Syyslukukausi taputeltu vihdoin loppuun, Virossa heitetty opintomatka, reston pikkujoulut, väliin jäänyt turnaus, mökki-ilta, Antti Tuiskun joulukonsertti. Siinäpä joulukuun sisältö tiivistettynä onkin. Mitäpä sitä menneitä turhaan muistelemaan, tähän väliin ajattelin tehdä pikapäivityksen joulusta. Ihana olla kotikotona, oon jaksanut kamerankin kaivaa taas esiin ja käydä kuvailemassa. Just my luck, eilen ja toissapäivänä oisi ollut ihana auringonpaiste ja juuri sen ajan vietin autossa.. Ei vituta. Tänään on niin harmaata ja masentavaa, että pitää katsoa jaksanko tuonne ulos mennä. Voisin kyllä jotain käydä kuvailemassa, heh.

Mutta tosiaan, tuosta joulusta. En oikeestaan tehnyt mitään erikoista, kattelin netflixistä Gleetä ja kaikennäkösiä leffoja, söin hyvin, leivoin ja söin vähän lisää. Olin ollut kiltti tyttö tänä vuonna, sain paljon kaikkea tarpeellista, sellaista, mitä en tiennyt edes tarvitsevani. Nyt on viinilaseja, kakkuvuokia, kolmiosainen taulu/kello-systeemi yms. Mutta paras lahja oli Teemu Selänteestä kertova kirja, now my life is complete. Tuun varmaan heittämään jossain vaiheessa jos muistan ja jaksan, niin kuvia pipareista mitä jaksoin koristella. Olin taiteellinen, todella taiteellinen.

blogi
blogi1

Voisin sen mainita tosta asusta, että tuon näkösenä hengasin melkein koko viikon ajan :'D Legginssit ja pitkä neuletakki, parhautta. Ei tarvinnut stressata vaatteista. 

blogi2
blogi3

Pullaa, sämpylöitä, pipareita, torttuja, kahvikakkuja....

Ai niin ja oon evakossa tän päivän, raahasin puolet omaisuudesta olohuoneeseen (tietokone, tabletti, puhelin, kamera, laturit, selänne-kirja...). Meillä tehään eteisessä pientä lattiaremppaa niin en tänään pääse omaan huoneeseen kuin ehkä vasta illasta pomppimaan.

xoxo, Annu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan palautetta asiallisesti! :----)