6.11.2014

Day with me

Tässä ois myday-postausta. Tein viime perjantaina tämän kun olin Kiuruvedellä, arkipäiväni ei tosiaankaan mene ihan tällä kaavalla :--D

myday
myday1
myday2

Heräilin ihan rauhassa, selasin tabletilla muiden blogit ja kaiken muun "pakollisen". (Iltalehti, demi yms.) Sen jälkeen tsekkailin KalPan kotipelit ja lähdin harjaamaan hiukset ja hampaat. Eri harjoilla tosin, heh.

myday3
myday4
myday5

Seuraavana oli suuntana keittiö ja aamupalaa. Olen tosi huono syömään aamupalaa, joten aamiaiseksi valikoitui jogurtti. Samalla lueskelin päivän lehteä. Syödessä huomasin äitini jättämän lapun, jossa pyydettiin käymään kaupassa.

myday6
myday7
myday8

Kirjoittelin kouluhommia koneella ja tsekkailin seuraavan viikon lukujärjestyksen. Pari tuntia siinä vierähti, sen jälkeen heitin aivot narikkaan ja katsoin Blondin kosto 2. Elokuvan aikana söin edelliseltä päivältä jääneitä tortilloja.

myday9
myday10
myday11

Kävin hallilla reeneissä, jonka jälkeen suihkun kautta syömään ja kaveria näkemään pitkästä aikaa. Näin kaveria reilun tunnin verran ja hain poikaystävän sen jälkeen kyytiin. Ajettiin meille koti-kotiin ja loppuilta vietettiin Dean ja Sam Winchesterin kanssa. Mukana myös sipsiä ja suklaata. Ihanan rento ilta, ei tarvinnut stressata mistään ja sai vain olla.

Tässäpä tää myday, toivottavasti tykkäsitte :--)

xoxo,Annu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan palautetta asiallisesti! :----)