12.10.2014

Don't worry be happy

Blogihiljaisuudesta tulikin reilun kuukauden mittainen, hupsista. Koulu on vaan vienyt kaikki voimat, ei enää koulun jälkeen jaksa lähteä mihinkään tai tehdä mitään. Siksi ei ole tullut kuvattuakaan yhtään. Nyt syyslomaa viettelen Kiuruvedellä ja ajatuksena olisi, että saisin vaikka edes ulkona kuvailtua lehtiä jos en muuta keksi. Koulusta ja Kuopiossa asumisesta kirjoittelen tarkemmin, sillä siitä minulla riittää puhumista. Muuten mulle kuuluu ihan hyvää, asioita on selvitetty ja muutenkin tuntuu, että nyt on hyvä olla. Välillä tulee hetkiä kun mikään ei mene hyvin, mutta nyt menee. Perjantaina KalPa-Pelicans peli odottaa ja samalla sitten asuminen Kuopiossa taas jatkuu joululomaan asti. Tietty viikonloppuja käyn Kiuruvedellä. Lätkäkausi on alkanut itselläkin, reeneissä käyn sen mukaan mitä pääsen. On se vaan niin mahtava laji. 

2 kommenttia:

  1. Sulla on aivan mahtava blogi, siispä
    Odotan innolla asuntopostausta. Olisi kyllä mahtavaa jos pystyisit päivittää blogia useammin kuin kuukauden välein. Ymmärrän kuitenkin että uusi koulu ja omat kiireet siihen päälle.
    Jään odottelemaan uusia kirjoituksia innolla.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi :) itsekin haluaisin päivittää blogia enemmän mutta nyt tuntuu että ei ole ollut kertomisen arvoista (paitsi asuntopostaus). Pyrin kyllä siihen että enää ei tulisi kuukauden taukoja!

    VastaaPoista

Kirjoitathan palautetta asiallisesti! :----)