9.6.2014

Ylppärit 2014

Yksi luku saatettu päätökseen minunkin elämässä, nimittäin lukio. Niiinhän siinä kävi, että lakin sain päähäni painaa 31.5.2014. Yks ikimuistosimmista päivistä, juhlapäivänä en oikein tajunnut mitään, kuljin sumussa. Nyt jälkeenpäin on tullut haikeus, en nää näistä ihmisistä luultavasti puoliakaan enää sen jälkeen kun syksyllä kaikki lähtevät opiskelemaan eri kaupunkeihin. Päällisin puolin olen kuitenkin älyttömän onnellinen. Kolmen vuoden raskas urakka on takana. On tullut koettua monia vaikeita asioita ja kasvettua ihmisenä todella paljon. Olen kiitollinen, että lähdin lukioon, vaikka monesti on itkut väännetty ja uhattu lopettaa. Kiitän sitä matikkakeijua, joka päästi minut matikasta läpi. Pitkä matikka kirjoitettu, läpi päästy, eikä enää (toivottavasti) koskaan vektoreita, derivaattaa tai todennäköisyyslaskentaa. Halleluja. Juhlapäivä oli ihana, antaa kuvien puhua puolestaan. Asuna minulla oli Vero Modan mekko, korvikset/rannekoru/kaulakoru olivat H&M ja korkkarit olivat paikkalisesta kenkäkaupasta.

blogi
blogi1

Pääsin juhlistamaan parhaimpien ystävieni kanssa tätä päivää, sillä lähes kaikki meidän jengistä pääsivät nyt ylioppilaiksi! Muutama tulee ensi vuonna, eli partyt sittenkin pystyyn. ;--)

blogi2
atytöt

Koulussamme on tapana, että lakin saaneet käyvät sankarihaudalle viemässä yhden saamistaan ruusuista, tavallaan kiittämässä heitä, jotka ovat tämän mahdollistaneet jo useita vuosia sitten. 

blogi3
blogi4
blogi5

Oli todella ihanaa, kun ystävätkin pääsivät käymään meillä, vaikka monella olikin useampi paikka, jossa piti käydä. Kiitos teille♥

blogi6
blogi7
blogi8

Viralliset kuvat otetaan joskus, kunhan sää on parempi ja tausta on parempi. Nämä kuvat ovat sellaisia, jotka otettiin parissa minuutissa ennen kuin vieraat tulivat.

annu2
annu1

xoxo, Annu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan palautetta asiallisesti! :----)