24.4.2014

Kun otsikon keksiminen kestää pidempään kuin itse tekstin kirjoittaminen

Lappeenrannassa en viettänyt kolmea päivää kuitenkaan puhtaasti jäähallilla. Lauantaina ja sunnuntaina oli enemmän vapaa-aikaa, joten kävimme äidin kanssa majapaikkamme lähellä olevalla lenkkipolulla. Polku meni rantaa pitkin, järvi oli sulanut, sini-ja valkovuokkoja kasvoi polun varrella ja näin kevään ensimmäisen sammakon! Kallioille paistoi aurinko mukavan lämpimästi, siellä sitten istuskeltiin ja nautittiin auringonpaisteesta. Sunnuntaina ennen hallille menoa kävimme ostamassa Ärrältä jäätelöt, kesän ensimmäinen jäätelö, jonka tarkeni syödä ulkona. Samalla oli ensimmäinen päivä kun pitkähihaisessa collegepaidassa tuli kuuma. Tuuli oli sopivasti hiljentynyt, joten aurinko porotti todella kuumasti tummansiniseen paitaan.

4
5

Mitäs muuta tänne kuuluu? No hyvää kuuluu, aurinko piristää aamuja ja heti on itselläkin pirteämpi olo. Ensi viikolla suuntana Mikkeli, josta lähden kummini kanssa katsomaan FIN-RUS ottelua Hartwall Areenalle. Parin päivän minireissu, ei voisi toivoa parempaa. Junalla matkustaminen on mielestäni aivan ihanaa. Paitsi pikajunilla matkustaminen. Ei kiitos. Intercity ja Pendolino♥ Onhan ne joo aina myöhässä, mutta omalla kohdalla junat ovat olleet enintään 15min myöhässä, joten ei ole vaikuttanut mihinkään suunnitelmiin mitenkään.

Lakkiasetkin lähestyy, enää reilu kuukausi! Mekkoa en ole vielä hankkinut, enkä lakkia, enkä oikeastaan yhtään mitään muutakaan. Kauempana asuville sukulaisille kutsut on jo lähetetty, jotta kerkeävät lomapäiviä varata sinne. Tarjoilu on suunniteltu, tarjoilun tekijät on hankittu ja kattausta suunniteltu. Juhlapaikan ja ruoan puolesta kaikki on suunniteltu valmiiksi, toteuttamista vaille. Minun tehtäväni onkin tehdä kuivakakut valmiiksi pakkaseen. Olen tässä suuressa toivossa, että jos Kuopiossa käyn ensi viikolla, niin löytäisin unelmamekkoni. Netistä löysin yhden aivan älyttömän ihanan ja oikean värisen, harmi vain kun niitä ei ole enää varastossa.. Just my luck. Entäs muut tänä keväänä valmistuvat, miten on, joko on löydetty mekko ja kaikki muu asuun kuuluva? Enhän oikeasti ole ainoa joka painii mekkokriisin kanssa?

9
10

Aurinkoista päivänjatkoa kaikille, kannustetaan tänään yhdessä #pikkuleijonat voittoon kun vastaan luistelee #minitrekronor! 
xoxo, Annu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan palautetta asiallisesti! :----)