18.3.2014

Kolme kannua kerralla, lasit on kaikilla huulilla, hanat auki !

Otsikko kertookin lauantai-illan meiningin. Tosiaan, lauantaina olin naisjoukkueen mukana kun heillä oli final four turnaus Limingassa. Tehtäväni oli olla varamies, jos joku loukkaantuu olen käytettävissä. Kaksi peliä, ensimmäisestä voitto, pääsy finaalipeliin. Finaalipelistä .... voitto !! Naiset ottivat upean voiton LiKistä, jolle ovat hävinneet ja kerran pelanneet tasoihin. Voitto tuli oikeassa pelissä :---) Sen jälkeen lähdettiin voitolla yöhön, oli aivan älyttömän kivaa olla osana sitä joukkuetta edes sen hetken ajan ja illalla vielä hovissa jatkettiin juhlimista. Todenteolla naiset ovat kullan ansainneet!

aurinko

Koska oma joukkue ei tuonne final fouriin päässyt, luulimme että tämän kauden pelit on jo pelattu. Pääsemme kuitenkin vielä pelailemaan "tosissaan" tai ainakin enemmän tosissaan kuin omissa harkoissa, sillä osallistumme Sonkajärvellä järjestettävään Miilu-turnaukseen. Siellä on 4-5 joukkuetta, joten päivästä tulee pitkä. Kiva päästä välillä pelaamaan enemmän oman ikäisiä vastaan, kun tosiaan pelaamme muuten naisten sarjassa. 

pitkospuut

Huomenna on viimeinen koe lukiossa, matematiikan pitkä oppimäärä. Hieman jännittää, mutta eiköhän se ainakin läpi mene. Prelistä sain 14 pistettä, joka viimeistään laski uskoani matematiikkaan.. Tuntuu turhauttavalle, että on kolme vuotta opiskellut kuin hullu, ja lopputuloksena saa noin huonot pisteet. Harmittaa ihan älyttömästi toi prelin tulos, mutta jospa itse koe huomenna olisi helpompi. Kuitenkin B on tavoitteena, vähintään. 

puu

Tulevana perjantaina käyn pikavisiitin Kuopiossa, lauantai on varattu puhtaasti jääkiekolle. C-junnuilla on kotiturnaus ja IPK:n edustuksella on Iisalmessa kotipeli. Jääkiekon täytteinen päivä, kirjoitukset vihdoin ohi. Tulee hyvä viikonloppu! 

rehu

Ensi viikolla olisi suunnitelmissa oman huoneen totaallinen siivoaminen, kaappien läpikäyminen ja ylimääräisen tavaran poisheittäminen. Pikkuhiljaa pitäisi myös ylppäreitä varten kutsuja rueta vääntämään, pohtimaan minkä mekon haluan ja varmaan se lakkikin pitäisi hankkia. Tän kevään kirjotukset oli "helpot" sen suhteen, että äidinkieli oli ainoa pakollinen. Se vähensi stressiä huomattavasti. 

valoi

Tän hektisen ja blogihiljaisen talven jälkeen tarkoituksena on herättää blogi henkiin. Toiveita saa heittää, mutta jotain syvällisempää on ainakin tulossa, kunhan tässä nyt saan rauhassa keskittyä siihen, mitä haluan kirjoittaa ja sanoa teille. Tässä muutaman viikon aikana oon pohtinut niin paljon asioita, että pitää välillä päästä niistäkin eroon. Kuvailua odotan innolla, en oo pitkiin aikoihin oikeasti vain ottanut kameraa ja lähtenyt. Nyt kun autollakin pääsee liikkumaan, niin voisin vain lähteä jonnekin ajamaan ja kuvailla. 

xoxo,Annu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan palautetta asiallisesti! :----)