12.3.2014

Can't remember to forget you

Still alive ja enää kahet kirjotukset jäljellä! Äikkä tosiaan taputeltiin kasaan maanantaina, en tiiä miten meni, vähän jänskättää. Tavotteena ois ees se M saada mutta toi essee oli jotenki, en tiiä, jätti huonot fiilikset. Perjantaina ois vuorossa englanti, keskiviikona matikka. Sit ne ois ohi ja mun lukioaika on virallisesti ohi. Äidinkieli oli ainoo pakollinen, jonka jätin tänne kevääseen ja jota en oo vielä kirjottanu. Englannin kirjotan uusiks kun en ollut siihen C:hen tyytyväinen. Ens kuussa on paljon tekemistä, pitää Lappeenrantaan kurvailla parina päivänä, ja sitten viettää melkein koko pääsiäinen siellä U18 MM-kisojen takia, käy mulle! On jännä päästä näkemään työntekijän näkökulmasta tuollaiset kisat. Tulee varmaan olemaan tosi mielenkiintoista ja opettavaa :--) Kuopioonkin pitäisi selvitä, tiiä vaikka jo tän kuun lopulla meen, tai sitten huhtikuun lopulla. Kavereita pitäis sielläki käydä näkemässä, ja toisaalta pitää huolta ystävyyssuhteista jos tosiaan Kuopioon pääsen opiskelemaan syksyllä.

En tosiaan oo kerenny kuvailee vielä yhtään, hiihtolomalla oli tarkoitus mut sit kävi jotain ja en oo muistanu koko kameran olemassa oloo. No, asia korjaantunee kunhan kirjoitukset on ohi, voisin kirjoittaa sitten jotain syvällisempää kuin tätä arkipäiväistä liibalaaba asiaa. Kuvina jotain puhelimen räpsyjä ajalta X. Tsemppiä kaikille abeille kirjoituksiin, do your best !

sekakollaasi

»asiallinen quote »abiristeilyn aamun tuotoksia, seriously »ennen viimestä turnausta ihanan Inkan kanssa♥ »ehkä viikko ennen abiristeilyä löysin mun uuden kamun ja varastan sen vielä itselleni joku päivä 

tuiskukollaasi

»Tuisku, tarviiks mun kertoo yhtään sen enempää, the love of my life. My prince♥ Joka tosiaan tykkää auttaa kirjoituksiin lukemisessa. 

xoxo, Annu

ps. Onko kenellekään tullut mitään toivepostaus-ideoita? Niitäkin saa aina kommenttiboksiin heitellä :--)
pps. Kiitos teille ihanille lukijoille, jotka muistatte aina jättää jonkun kommentin boksiin, piristää huomattavasti päivää !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan palautetta asiallisesti! :----)