27.3.2014

ABCMEL

Otsikosta poiketen, osaan aakkoset. Tosiaan, nyt on viimeiset kirjoitukset ohi ja tällä hetkellä alustavien tulosten perusteella kaikki on ainakin läpi! WUHUUUU !!! Tarkoittaa siis sitä, että toukokuun viimenen päivä saan vetästä sen valkolakin päähän ja juhlia kunnolla. Aivan ihanaa kun se hirvee paine ja stressi on nyt kadonnut kokonaan. Huomas kyllä, että kirjotukset ja niiden tulokset stressas. Olin tosi herkkä, iho alko menemään huonoon kuntoon eikä mikään kiinnostanu. Nyt onneks saa taas ihoo parannella rauhassa ja keskittyä tulevaan. Eilen kävin koululla tekemässä haun, joten sitten vain odotellaan kutsua pääsykokeisiin.
Hain siis seuraavalla tavalla :

1. Restonomi, Kuopio
2. Matkailun koulutus, Mikkeli
3. Matkailun koulutus, Jyväskylä
4. Matkailun koulutus, Kajaani

Kaikki siis ovat AMK:ssa. Ei toi yliopistossa opiskelu enää innostanut kun lukio tuntui lopussa jo niin pakkopullalle. Keskiarvoon oon tyytyväinen, 8.61 ! Ei hirveesti kuitenkaan pudonnut yläkoulusta, ysiltä kun pääsin niin jos en väärin muista, keskiarvo oli vähän yli 9, olisiko ollut ehkä 9,1 suunnilleen. Pääasia on, että tän tytön kolmen vuoden urakka on ohi. Syksyllä toivottavasti koulu jatkuu, mutta tällä kertaa paikassa, jossa oikeasti haluan opiskella. Matkailu on niin lähellä sydäntä, että innoissani odotan opiskelua.

1
2
3

Kesää ootan kovasti, työhaastattelupäivä pitäsi sopia, työtä olisi luvassa ilmeisesti koko kesän ajaksi jos he minut palkkaavat. Kesävaatteet on vaihdettu talvivaatteiden tilalle, ja osa talvivaatteista pakattu valmiiksi syksyä varten. Lukiokirjat pitäisi myydä pois, en enää vähään aikaan halua nähä derivaattaa, vektoreita tai integraalifuntkioita. Kiitti, mut mulle riitti vähäks aikaa. 

4
5
6

Tän viikon oon siivonnu ja käyny kaappeja läpi. Roskiin menevää on tullut reippaasti, samoin muutenkin pois joutavaa tavaraa. Vielä olisi pari hyllyä, koulupöytä ja kirjahylly. Sen jälkeen alkaa imurointi ja huoneen yleisilmeen laittaminen kuntoon. Sitten kun tän saisi pidettyä siistinä siihen asti kun lakkiaiset on.. No, aina voi yrittää! Tajusin tässä just myös sen, että ensi viikon torstaina auton keula kääntyy kohti Lappeenrantaa! Siellä on sitä vapaahetoisinfoa. Pitkä päivä tulee, mutta äidin kanssa saadaan samalla viettää kahdenkeskistä aikaa. Palaillaan taas, toivottavasti nopeammin kuin mitä tämän talven aikana on totuttu :--)

xoxo, Annu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan palautetta asiallisesti! :----)