18.2.2014

Penkkarit ja abiristeily !

Tosiaan nyt on penkkarit, potkijaiset ja abiristeily oli. Huippua oli, sanat ei riitä kuvaamaan miten huikee porukka meidän abit on ! Risteiltiin M/S Europalla, ruoka oli hyvää, juomaa riitti ja meno oli 10+. Vaihettiin keskellä yötä yhen pojan kaa hyttejä ja näin. Aamupalalle selvisin jo puol 9, krapula oli pieni. Linkkumatkalla oli vähä väsyny olo, mutta ei se menoa hidastanu. Lauantaina puol 12 oltiin yöllä takaisin ja siitä vielä kovakuntosimmat lähti paikalliseen ravintolaan/baariin jatkoille. Tuli juteltua ihmisten kaa,joitten kaa ei koulussa vietä pahemmin aikaa. Enempää en tässä jaksa rueta selittää niistä, huippua kuitenkin oli!

Sunnuntaina meillä on peli Kuusamossa ja sitten meidän kausi päättyy. Reenit toki jatkuu vielä, mutta pelit päättyvät. Olympialaisia oon kattonu nyt kun koeviikko alko ja ei oo koulua ollu. Suomen naiset #leijonasydän♥ Viides sija ei oo häpeä, vaikka mitalitaisteluihin oli tavoitteet. Noora Räty oli ilmiömäinen ja nyt pitää vaan toivoo että naisen ura saa jatkoo. Huomenna miesleijonat pääsee pelaamaan Venäjää vastaan ja siitä voi tulla mielenkiintonen peli. Tsemppii vaan heille! Huhtikuussa suuntana ois Kuopio kun leijonat palaa sinne 14 vuoden tauon jälkeen. Samassa kuussa hyvällä tuurilla oon Lappeenrannassa U18-jääkiekon MM-kisoissa vapaaehtosena työntekijänä. Fingers crossed ja niin eespäin. Vähän sekava selitys ja kuvatkin tulee olemaan erikokoisia kun nyt ei vaan jaksa keskittyä muokkaamiseen. See you soon taas, kohta loppuukin kirjoitukset niin on aikaa myös blogille !

jaska
rekkaankanto
salla
tytöt

xoxo,Annu

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja LEIJONAAAAAT!!!!!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, leijonat ♥ Eiköhä se viimestää nyt nähty että ei se joukkue siihe kaatunu ku Filppula ja molemmat Koivut joutu perumaan pääsynsä olympialaisii :)

   Poista
 2. Ihana postaus! Taidettiin muuten olla samalla laivalla :)
  kivaa lukulomaa sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja haha aika jännä ! Ittee jäi harmittaa kun en oikein jutellu muista kouluista olevien kanssa /: ja kiitos, lukuloma tosiaan onki vaa hiihtoloman mittanen ku koeviikko jatkuu ens viikolle jonka jälkee onki jo hiihtoloma :) mut hyvää lukulomaa sulle !

   Poista

Kirjoitathan palautetta asiallisesti! :----)