27.1.2014

Päivät menee ohi nopeemmin ku lentokoneet

Heippa vaan kaikille!

Kuten oon parissa postauksessa sanonut, ja ootte varmaan itekkin huomannut, niin tää postaustahti on ihan olematon. Aattelin nyt vaan tulla antamaan pikainfon, että oon hengissä ja vähä valottamaan viime päivien tapahtumia, sekä vähän jo tulevaa jos en kerkeä postailla tässä taas muutamaan viikkoon. Tän kuun 18. päivä meillä oli Ylivieskassa turnaus ja voin sanoo että oisin voinu jättää koko reissun väliin. Linja-autossa ei ollu lämmityksiä, joten siellä linja-auton sisällä oli joku -5. Ylivieskan halli on ns. pressuhalli, eli siellä on yhtä kylmä kuin ulkona. Eka peli oli ihan kamala kun oli kokonaan jäässä, kun pakkasasteet olivat -15 ja ei kerennyt lämmetä ennen ekaa peliä. Toinen peli menikin sitten paremmin kun kerkesi lämmitellä kunnolla. Pelit hävittiin 6-0 ja 4-1, mutta pakko sanoo että jälkimmäinen peli oli loistava. Viimeksi hävittiin samalle joukkueelle 8-0, joten parannusta on huikeesti. Lähettiin sitten jatkoille illasta ja oli iha überhauskaa ihan selvinpäinkin!

Muuten ei varmaan mitään ihmeellistä kuulukaan, kirjoituksiin lueskellaan pikkuhiljaa, tekstitaidon koe onkin jo ensi viikolla! Nyt sunnuntaina meillä on peli meidän omaa naisjoukkuetta vastaan, Kuusamoon mennään helmikuun lopulla. Abiristeily lähestyy koko ajan, penkkariasu odottaa kaapissa ja fiilikset on korkealla. On huikeeta ajatella, että tässä tää sit alkaa olla. Enää reilu kuukausi + kirjoitukset ja lukio on ohi. Pitää siis tehdä näistä viimeisistä hetkistä huikeet!

Tässä vähän päivitystä kuulumisista, ihana huomata, että te lukijat jaksatte laitella kommentteja vaikka olenkin pitänyt hiljaisuutta tässä yllä. Kunhan kirjotukset ovat ohi, niin yritän sitten tsempata blogin kanssa !

xoxo, Annu

2 kommenttia:

Kirjoitathan palautetta asiallisesti! :----)