5.11.2013

Who controls the past, controls the future

Tästä tulee hieman erilainen päivitys mitä yleensä tänne olen kirjoitellut. Ajattelin avata vanhojen ystäväkirjojen ja omien päiväkirjamerkintöjen kautta sitä, mitä nuoruus oli vielä muutama vuosi sitten. Pojista tykättiin salaa, fanituksen kohde muuttui päivittäin ja meikkaaminen oli ihan outo käsite. Miss my childhood. Silloin kaikki oli paremmin, toisaalta se kaikki kasvatti. Tiedän, että monet tutut lukevat tätä, joten sensuroin tai ainakin muutan nimiä jos ne ovat oleellisia juttujen kannalta. 


(Vissiin 7lk:n aikana)
Nimi: Annu
Syntymäpäivä: 3.9.95
Hiusten väri: Vaihtelee
Silmien väri: Vihree
Sisarukset: 4 velipuolta
Harrastukseni: Kaverit & eläimet
Hauskin oppiaine koulussa: Liikka & kuvis
Kiinnostava urheilulaji: Emt... Ei ainakaan jäkis 8> Torakoitten syöminen (kuin väärässä ihminen onkaan voinut olla... :D)
Eläimiä, joista pidän: Kissat + hamsu + koira
Mieliruokani: Pizza (no sen olin näkönenki)


Paras lukemani kirja: Twilight-saaga
Ihailemani henkilö: Jennifer Aniston
Paras bändi: The Baseballs
Paras kuulemani kappale: Stereolove
Paras näkemäni elokuva: Scary moviet ja Jackie Chan-leffat
TV-ohjelmasuosikkini: Salkkarit, Frendit, Simpsonit jne
Pidän eniten: Polly-karkeista, hartsasta♥ (voin laittaa suoraan tuon nimen koska mulla ei ole mitään muistikuvaa kuka tää "hartsa" oikein on :D) 
Inhoan eniten: Hammaslääkäreitä, poikia, ötököitä, valehtelua jne
Paras kaverini: Jaska♥
Hartain toiveeni: *punastuu* (ei oo se mitä luulette) XD (hei pliiis nyt...)
Haaveammattini: Palataan asiaan parin vuoden kuluttua... 8>

2.9.2003 
Huomenna on koulussa liikuntaa. Hyvä opettaja on sellainen, joka opettaa hyvin.

4.9.2003
Me maalattiin tänään koulussa. 

8.10.2003
Jouko-Taavetti oli koulussa tyhmä. Tipi on ihana. 


Kirjotettiin myös kuudennen luokan aikana aina "pareja" meidän luokkalaisista. Esimerkiks laitettiin tytöt vaan johonkin järjestykseen ja sitten arvottiin niille pojat. Tuli aika mielenkiintoisia pareja silloin tehtyä.. Onneksi nämä parit ovat vain minulla tiedossa. Oon myös ollut hyvin angstinen pentu poikien suhteen ja huikee parin viikon seurustelu ja ero oli _maailmanloppu_, ainakin kirjoitusten mukaan. Halusin tän ihmisen pois mun elämästä, ettei sitä olis tarvinnut enää nähdä. Huhuja liikku silloin meidän "seurustelusta" (en oikeesti voi sanoo sitä seurusteluks koska kutosluokka ja c'moon oikeesti muutenki) tai oikeastaan niistä syistä, miksi seurusteltiin. No, se oli silloin, nyt on nyt. Mutta hitto että olin silloin katkera ja oikeastaan olin melko monta vuotta sen jälkeenkin vielä, vaikka ei enää tunteita ollut tätä kyseistä ihmistä kohtaan.


Yhden kaverin kanssa keksittiin kutosluokalla lempinimet kaikille luokkalaisille, myös niille joita kutsuttiin lähes aina omalla nimellä pelkästään. Fanitettiin Anna Abreuta, ei huolehdittu huomisesta, ei esitetty poikien takia. Elämä oli helppoo!

xoxo, Annu

kuvat: we♥it

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan palautetta asiallisesti! :----)