24.11.2013

Myday

Joku ano joskus toivoi myday-postausta, joten eilen päätin sen toteuttaa. Kuvia olisi voinut olla ihan joka asiasta mitä tein, mutta karsin niitä ja ajattelin, että selostan vain osan asioista.

myday1

Heräilin siinä puoli kymmenen aikaan, pesin hampaat ja kävin syömässä puuroa. Sitten tein päivän ensimmäisen kuntoutuksen ja lähdin äidin ja veljen pojan kanssa vähäksi aikaa ulos leikkimään. Saatiin Tessukin raahattua mukaan. Yöllä oli tullut lunta, joten valkoinen lumikerros houkutteli lähtemään ulos. Aamupäivän vaatteina toimivat kollarit, toppi ja huppari.

myday2

Sitten muutaman tunnin siinä vain löhösin ja katsoin telkkaria. (ja aina välillä tein kuntoutusta..) Kolmen jälkeen lähdin tankkaamaan auton ja siitä sitten jäähallille odottelemaan kavereita, kun neljältä alkoi edustusjoukkueen peli, jota olimme menossa katsomaan. Ahkerat lätkätytöt kun ollaan, käytiin katsomassa peli, vaikka edelliset pelit ovatkin menneet vähän penkin alle. Kannatti käydä, edustus voittu 6-2 ! Kiljumista (tai karjumista) kyllä lähti siinä vaiheess kun pojat voittivat. Siitä sitten matka jatkui muutaman mutkan kautta yhden kaverin mökille. Pelotti ajaa pimeessä ja sit tie oli liukas mut hyvin mä selvisin. Oli ihana kun olivat tulleet itse autolla vastaan siihen kohtaan, mistä piti kääntyä. Siellä sitten oltiin omia itsejämme, joten vedettiin ruokaa, leikittiin lautasilla (tai muut leikki..) ja hengattiin vaan. Rakastuin siellä olevaan sohvaan ja siihen änkäytyi parhaimmillaan yhdeksän ihmistä kerralla. Oli oikeesti ihan huippupäivä :---) Kiitos kamut, ens kertaa ootellessa !

xoxo, Annu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan palautetta asiallisesti! :----)