9.9.2013

Mä oon pyrkiny vähentää mut en tänäänTosiaan, blogi on ollut jonkun aikaa hiljaisena kun ei vaan oo ollu aikaa tulla kirjoittelee. Viime tiistaina 3.9 täytin 18 ja samana päivänä oli inssi, joka meni läpi, joten autollakin on saanut sitten huristella jo melkein viikon verran. Chillisti olin lauantaihin asti, jolloin sitten pidettiin vähän hauskaa ja minut raahattiin baariin ensimmäistä kertaa elämässäni. Ei siinä, hyviä karamellishotteja eiku. Ilta oli tosi onnistunut, oli ihana viettää aikaa sellasten ihmisten kanssa, joitten kanssa haluan. Tosin joo, siivoominen seuraavana aamuna oli aika mukavaa.. Kolmen aikaan lauantaina selvisin nukkumaan ja en sitten nukkunut oikein koko yönä. Mutta ei ollut krapulaa vaikka tuli alkoholia vedettyä semmonen 9,5h ! Itsetehtyjä mustikkashotteja, Breezereitä, Somersbytä (johon petyin, hyi oli pahaa), Grapefuit-likööriä(?), Smirnoffia, SourApple-likööriä(?) yms=parasta ikinä. Kuvat kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, joten laitan tähän vähän kuvia mitkä vähän kertoo mun synttäreistä.

tytöt1
tytöt
kollaasi3
kollaasi2
kollaasi1

Tyttöjen kanssa oltiin päivästä keskenään, syötiin hyvin ja vaan oltiin. Alimmassa kuvassa näkyy Guessin laukku, jonka sain kummeilta synttärilahjaksi. Tarkempaa postausta laukusta & muista lahjoista tulee myöhemmin!

jaska
aannu
saijuska
partyparty
party
jaska
annuuu
Kädet ja jalat oli täynnä tekstejä, mm. "oon prinsessa" "nosta hame" ymsyms.. Mutta ei sille mitään voi, oli hauskaa. Ja eikö se ole pääasia. Mitään en kadu mitä tein tuon päivän/illan/yön aikana, joten voin sanoa rehellisesti, että oli aivan helvetin hyvä ilta, näitä lisää !

xoxo,Annu

6 kommenttia:

 1. ois ollu kyllä kiva nähä10. syyskuuta 2013 klo 16.18

  tuollasta sen kuuluuki olla :p
  hauskaa kuuluu pitää ja siinä voi vaikka mitä sattua ja se siinä ideana onki :D kunha aamulla herää sitte :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllä, se on tavotteena että aamulla herää :) ja eihän sitä joka viikonloppu tarvii vetää samalla lailla, nyt oli kivaa ja kaikki oli hyvin :)

   Poista
 2. Onnea vielä!Hyvä että sulla on ollu kivaa,niin sitä pitääkin olla. Ihania kavereita sulla:)
  Missäs baareissa tuli käytyä?:)
  Nams, mitä synttäriherkkuja!:P
  ps.mustikkashotit kuulostaa hyvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä käyny ku Havannassa kun alko vähä kunto loppua kesken :) ja eihän kaikkiin tarttekaan yhtenä iltana ehtiä! :D

   Poista
 3. Oot upee ja iiihana mekko sulla<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha kiitos♥ mekko on kaverin, kun en omista kelpuuttanut yhtään :D

   Poista

Kirjoitathan palautetta asiallisesti! :----)