4.8.2013

Toivepostaus: Ihonhoito & meikkaus

Aattelin ajastella teille mun reissun ajaksi tän toivepostauksen. Joku ano toivoi postausta siitä, miten hoidan ihoani ja miten meikkaan. Meikkaan oikeastaan melko harvoin, koulussa käytän meikkiä silloin jos laitan piilarit, tai jos on joku juhla (jolloin minulla on luultavasti piilarit..). Enkä muutenkaan edes laita meikkiä paljoa, meikkaamisesta ei vaan oo vieläkään tullut "mun juttu". Ensinnäkin, käytän mieluummin kouluaamuina aikaa nukkumiseen, enkä meikkaamiseen. Miksi? Koska tykkään nukkua ja mulle on normaalia olla ilman meikkiä. Enemmän ihmiset sillon tuijottaa kun meikkaan.

rasvat
Meikin alle tai muuten vain käytän näitä rasvoja. Dermosen classic body lotionia käytän lähinnä pelkästään meikin alle, se kosteuttaa hyvin ja meikkivoide levittyy tasaisemmin. Acnicyl everyday cream on silloin käytössä kun ihossa on epäpuhtauksia. Itselläni se on ainakin toiminut pienten epäpuhtauksien pois saamiseen. Ja kyllähän se auttaa kun se kosteuttaa ja desinfioi ihoa. Sitten tuota Avonin Strawberry & Guava body conditioningia käytän yleensä saunan jälkeen tai silloin kun iho tuntuu kuivalle. Tuoksu on miellyttävä ja tykkään muutenkin siitä. Tämäkin kosteuttaa hyvin.
meikkivoiteet
Meikkivoiteina mulla on Lumenen Natural Code sävy 11 sekä kanarialta ostettu Justy(?) cosmetic merkkinen meikkivoide. Meikkivoiteet kestää mulla ihan älyttömän kauan kun en tosiaan meikkaa kovin paljoa enkä sitä meikkivoidettakaan tunge sentin mittaista kerrosta siihen päälle. Yleensä ostan aina, siis ihan aina, uuden meikkivoiteen kesän lopulla, jolloin rusketusta on. Ikinä en muista, että pitäisi ostaa sitten vähän erisävyistä, sillä talvella olen kuin albiino. Olen kuitenkin vaalentanut meikkivoidetta sekoittamalla sitä rasvaan, jolloin siitä tulee myös ohuempaa ja luonnollisemman näköistä. 
puuteri
Puuterin on toiminut jo useamman vuoden ajan Lumenen Matte Powder Foundation sävy 20. Oon tykännyt tästä ihan hirveesti, nimittäin tätä ei tarvitse paljoa laittaa, joten tämäkin kestää pitkään. Välillä meikkivoiteen voi jättää pois alta, jos tuntuu, että riittää kevyempi meikki. Tämä Lumenen puuteri onkin käsitykseni mukaan meikkivoide&puuteri. Tai ainakin jotain sen tapaista. 
ripsarit
Ripsiväreinä toimivat Rimmelin Glam'eyes day 2 night mascara  sekä Maybellinen One by one volym' express. Näistäkin tykkään molemmista, mutta tuo Rimmelin on mielestäni parempi, sillä siinä saa ns. kahdella eri harjalla laittaa ripsiväriä. Sillä harjalla, josta tulee vähemmän väriä, laitan yleensä ensimmäisen kerroksen, joten saan ripset eroteltua eivätkä ne paakkuunnu niin helposti kun vedän toisen kerroksen sillä harjalla, jolla tulee enemmän ripsiväriä. Minulta tosin alkaa uhkaavasti olla lopussa nämä ripsivärit, joten mitä ripsivärejä te suosittelette? Mielellään ei-vedenkestäviä sekä sellainen harjaosa, ettei varmasti jää paakkuja. 

xoxo, Annu

2 kommenttia:

 1. Kiva postaus.Käytätkö Sä muutes minkä merkkisiä piilareita?
  PS.Loreal Paris Volume million lashes ripsari on sellasta joka erottelee ripset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Proclearin kertakäyttö piilareita :) Ja kiitos vinkistä !

   Poista

Kirjoitathan palautetta asiallisesti! :----)