24.8.2013

Jää tai mee, mut päätös jo tee


Alan rehellisesti sanottuna jo kyllästymään näiden postausten tekoon, kun joka ikisessä tulee esille se, kuinka kiireinen olen kirjoitusten takia. Mutta niinhän se on, aika on todella tiukilla nyt.. Eilen tosin kävin illalla tuulettumassa kun tuttujen bändiporukka esiintyi Puistonkulmalla ja samalla juhlivat kahden bändiläisen synttäreitä. Oli ihan jees meininki, tosin yöllä käveleminen ei ollut enää niin jees. Pimeetä♥ Onneks yks kaveri asuu samalla suunnalla ja sit käveltiin yhtä matkaa niin vähä helpotti :---D

Eilen oli mulla myös se Kuopioajo ja kai se meni ihan ok, tuli tiettyjä juttuja mihin pitää kiinnittää huomiota mutta kokonaisuus oli kai enemmän plussan puolella! Meillä oli sellainene 40min ruokatauko keskustassa, pyörähdettiin sitten Glitterissä muitten tyttöjen kanssa, mukaan lähti tuollainen söpö pääkallo-sormus eurolla! Rakastuin. Mun IG seurailijat jo tietääkin, mutta siis maalasin mun kiekot pinkiks. Spraymaalilla vetäsin yhden kerroksen, ilman pohjalakkoja tai mitään, joten voin vain kuvitella mille kiekot näyttää sen jälkeen kun niitä pari kertaa käyn tuossa pihalla vetelemässä. Oli pakko keksiä joku hätäratkaisu kun ne kiekot tuppas häviämään tuonne hemmetin metsään... 7 kiekkoa oli alussa, enää 6. Ja määrä vain vähenisi jos en jotain olisi keksinyt.

1
6 kirjaa luettu, 6 kirjaa jäljellä... Tästä tää etenee pikkuhiljaa!
2
Tän jakson kurssit, matikka 8, ruotsin kertauskurssi, ranskan alkeet sekä Suomen historia.
3
Se lähenee..
4
5
6
Sanokaa mitä sanotte, mutta mun yks unelmista tulee taas toteutumaan. Oon fanittanut Anttia siitä lähtien kun sen Idolsissa näin. Oon aiemmin nähnyt tasan kerran Antin livenä, mutta se oli vuonna 2005 joten siitä on aikaa. Ihana nähdä hänet nyt sitten uusiksi, varsinkin kun musiikki on muuttunut sieltä 2004 luvulta.
7
Maalasin tosiaan puhelimen suojakuorenki sillä spraymaalilla, älkää kysykö mistä nuo kuprut tulivat..
8
9
Kollarit Seppälä/Toppi H&M/Kengät H&M/Huppari Seppälä

xoxo, Annu

ps. Illalla saattaa tulla vähän pohdintaa tulevaisuudensuunnitelmista/-haaveista, stay tuned!

4 kommenttia:

 1. Ihania pinkkejä kiekkoja:D
  Paljoko muutes sun autokoulu tulee maksamaan?
  Aijotko pitää kunnon 18w partyyyt?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös se oo jonku pari tonnia iha yleisesti :) ja kavereitten kaa varmaa jotai pientä jos kehittelis :D

   Poista

Kirjoitathan palautetta asiallisesti! :----)