5.1.2013

Toivepostaus:Kaverit

Eli multa toivottin postausta mun kavereista, mitä mä teen niiden kanssa ynnä muuta semmoista pientä. Joten tässä tää tulee, enjoy !

Helsinki 5.8-9.8.2012 233
Jasmin eli tuttavallisemmin Jaska on yks näistä mun porukan tyypeistä. Jaskaa oottekin nähny täällä blogin puolella useampaan kertaan, kun varmaan eniten vietän sen kanssa aikaa ja eniten otan kuvia. Jaskan kanssa me yleensä tehdään mitä vaan. Oikeesti, keksitään aina kaikkee tyhmää jos ei oo tekemistä. Kesäsin chillataan ulkona, otetaan kuvia, syödään jäätelöä, käydään rannalla, matkustellaan joko Suomessa tai ulkomailla, vietetään tyttöjen iltoja yms. Talvisin käydään ulkojäillä ja vietetään semmosia tyttöjen iltoja kera mässyn ja leffojen. Aika usein ollaan vietetty poreamme/sauna kombinaatiota. 

sekalaisia kuvia 026
Salla kuuluu kans tähän meidän porukkaan. Oltiin yläasteella eri luokilla, tosin rinnakkaisluokilla joten liikunta oli yhteistä. Tutustuin kuitenkin vasta lukiossa paremmin tähän tyttöön. Sallan kanssa harrastetaan yhdessä jääkiekkoa, joten nähdään vapaa-ajalla melko usein jääkiekon merkeissä. Koulussa juorutaan ja sen semmoista. Sallan kanssa vietin viime juhannuksen ja se oli ehkä elämäni parhaita juhannuksia, vaikka enää en olekaan yhteyksissä niihin ihmisiin joihin tutustuin silloin. 

eläintoverini
Mika on Jaskan poikaystävä ja täten melko olennainen osa meidän porukkaa. Silloin kun lukio alkoi, niin sen jälkeen me ollaan ruettu lähentymään pikkuhiljaa ja voin rehellisesti sanoo että luotan tähän jätkään 100%. Mika on yks niitä harvoja jätkiä, joka vaan nauraa ku selitän miessotkuista ja yrittää jeesata mua parhaimpansa mukaan. On se parit itkutkin multa kuunnellu jätkien takia :--D On iha luonnollista että Mika kulkee meidän kanssa koulussa sillonki vaikka Jaska on Pemolla. Se on osa meidän porukkaa ja that's it. 

Vauvat & Vanhat ´12 012
Mirka on meidän porukan bilehile. Sen kanssa kyllä pääsee tanssijalkaa liikuttamaan jos niin haluaa. Meillä on ollut yläaste aikana melko paljon erimielisyyksiä mutta nyt lukioaikana ollaan oltu ku paita ja peppu. Meillä on semmonen viha-rakkaussuhde. Piikitellään toisiamme ihan kunnolla mutta ei suututa, sillä se on se meidän juttu. Mirka on vähän kaikkien kaveri, mutta jos se suuttuu niin sitten se suuttuu kunnolla. Vähä niinkuin karhu joka herätetään talviunilta. Mutta silti se on mulle tärkee. 

sekalaisia kuvia 027
Viimeisenä, muttei vähäisimpänä, Annika aka Nakki. Ollaan tunnettu jo yläasteelta lähtien, peruskoulun päättymisen jälkeen meille tuli vuoden tauko, kunnes hän tuli samaan lukioon opiskelemaan. Oli huippua huomata miten hyvin juttu luisti vuoden tauon jälkeen! Oli luontevaa, että Annika hyppää mukaan meidän porukkaan. Ei tarvinnut kahta kertaa miettiä asiaa. Se oli niitä asioita, jotka tietää alitajunnassaan, että näin sen kuuluu olla. 


Tässä oli tää meidän "perusposse". Tottakai mulla on vielä paljon kavereita, joiden kanssa vietän lähinnä viikonloppuisin aikaa. Mutta kuitenkin joka kerta juttu lentää samalla lailla kun porukan kanssa. Näihin "viikoloppu/harrastus" kavereihin kuuluu esimerkiksi Joni, Nannu, Suusu, Tuisu, Pinja, Riikka yms. Niitäkin löytyy paljon. 

Yleensä me ollaan tällä isolla porukalla, vietetään yhdessä aikaa, katotaan leffa tai pidetään pieniä illanistujaisia. Ei oikeastaan mitään kauhean erikoista, ei tällä porukalla ole pakko tehdä mitään erikoista kun yksinkertaisetkin asiat ovat hauskoja. Ystävyyssuhteita on mennyt poikki, viime vuoden puolella meni kaksi pitkään kestänyttä ystävyyssuhdetta poikki. Elämät vie erisuuntaan, eri ihmiset ja lähipiirit tulevat. Ja tottakai, Kiuruvedestä kun on kysymys niin juorut kiertää ennen kuin niitä on edes aloitettu.. Eli siis asioita ei kysytty suoraan minulta, uskottiin välikäsiin ja näin edespäin. Valehtelisin jos väittäisin, että en koskaan muistelisi näitä henkilöitä. Kyllä niitä yhteisiä hyviä muistoja pakostakin muistelee, paljon kerettiin kokea yhdessä. Mutta, elämä vie eteenpäin, kohti uusia ihmisiä ja uusia haasteita. 

Toivepostauksia saa jatkossakin ehdotella !

Love, Annu 

2 kommenttia:

 1. pikkumyy etelästä11. tammikuuta 2013 klo 0.27

  Mun mielestä sulla on ihan kiva blogi, harmi vaan et päivität sitä aika harvoin :/ joka päivä pitää tsekata olisko tullu uus postaus :) mut joo, mulla olis pari toivepostausta kun niitä olet kysellyt :) : kerro sun tunne-elämästä, perheestä, entisistä poikakavereista/seurustelusuhteista, sun tyylistä. Tässä ainakin sellaisia mistä minä haluaisin kuulla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei kiitti kommentista:) Ja joo mä tiiän että päivitän melko harvoin, nyt vaan on vähän pakko jättää blogi sivummalle kirjotusten ja koulunkäynnin takia. Mutta mä yritän parantaa, pikkuhiljaa:)

   Ja kiitos toivepostausehdotuksista !:)

   Poista

Kirjoitathan palautetta asiallisesti! :----)