30.12.2012

My year part 2

kollaasi7
HEINÄKUU
Olin ensimmäistä kertaa isosena ihan huipulle leiriporukalle, kävin Kuopiossa Jaskan kanssa ja pyörähdeltiin niittyviikolla kylän pinnassa. Olin töissä kaksi viikkoa mansikkapellolla mansikanpoimijana. 

kollaasi8
ELOKUU
Kävin Jaskan kanssa tuhlaamassa palkkarahoja Helsingissä, käytiin Lintsillä ja shoppailemassa. Kuljin ensimmäistä kertaa paikallisjunilla, enkä eksynyt. Join myös ensimmäistä kertaa kahvia kahvilassa, käytiin kuvailemassa sinä päivänä kun sattui olemaan hyvä sää. 

kollaasi9
SYYSKUU
Juhlittiin mun sexy seventeenejä tyttöporukalla, joka vaihtui loppuillasta sekaporukaksi. Pidettiin orjapäivä meidän lukion ykkösille. Kävin elämäni ensimmäistä kertaa kunnon mökkipippaloissa ja hauskaa oli. Lukuunottamatta sitä, että siellä oli ulkovessa ja pimeellä sinne oli pelottava mennä. Alotin jääkiekon. 

kollaasi10
LOKAKUU
Syyslomalla nokka kohti Vuokattia Jaskan kanssa, paljon kuvailua, naurua, Pretty Little Liarsia ja Amarillon ruokaa. Kuvailin ulkona ensilumien tultua, jännitettiin kuntavaalien tuloksia.

kollaasi11
MARRASKUU
Tyttöjen kanssa lähettiin valloittamaan Trust Kapital Areena ja kannustettiin KalPan pojat voittoon. (KalPa-Hifk 4-1♥), juhlittiin tyttöjen sexy seventeenejä ja yritin kuvata asukuvia jotka ei koskaan päässeet blogiin asti.

kollaasi12
JOULUKUU
Kuvailin eläimiä ihan kunnolla näin joulun kunniaksi, kuvasin ulkona ja kuvasin itseäni. Käytiin ostamassa uusia lätkäkamppeita ja päätin uskoa unelmiini. Ulkojäillä pari kertaa käyty, tuloksena turvonnut käsi. Tein debyyttini naisten harjoituspelissä, jossa tosin vetäisin suorilta jaloilta mahalleni. Ja se sattu. Ihan liikaa.. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan palautetta asiallisesti! :----)