29.12.2012

My year part 1

kollaasi1
TAMMIKUU
Tammikuussa juttelin webissä pitkästä aikaa Georgen kanssa (itävaltalainen kaveri), tein Baywatch maratoonin ja kuvailin ulkona. 

kollaasi2
HELMIKUU
Järkättiin kakkosille vanhojen tanssit, tanssittiin itse vauvatanssi, kävin Mirkan kanssa valloittamassa Rauhalahtea ja biletettiin. 

kollaasi3
MAALISKUU
Kävin kuvailemassa ulkona, kuvasin myös itsenäni melko paljon ja käytiin kaverin kanssa pitämässä pieni kuvaussessio läheisellä leikkikentällä. Legginssit + pakkasta + ei takkia = kylmä. Mutta kuvat on upeita muistoja joten ne oli sen arvoisia !

kollaasi4
HUHTIKUU
Sain äidiltä Unkarin tuliaisia mm. vaatteita, koruja ja kengät. Kuvailin vieläkin ulkona, tosin masenti tuo suuri lumenpaljous. Vietin aikaa kunnolla Mintun kanssa ja lähennyin myös muiden ihmisten kanssa. 

kollaasi5
TOUKOKUU
Kävin moikkaamassa kummityttöä, olin supertäti ja leikin veljen pojan kanssa, kävin Jaskan kanssa kattomassa tyttöjen tanssikevätesityksen ja kuvailtiin siinä ulkona. 

kollaasi6 part1
kollaasi6 part2
KESÄKUU
Olin yo-juhlassa jakamassa ohjelmalappuja, juhlittiin koulun päättymistä, palattiin Jaskan kanssa lapsen tasolle ja puhalleltiin saippuakuplia. Näin pitkästä aikaa Veeraa !
Juhlin juhannusta veljen mönkkärin selässä, vietin aikaa ulkona auringossa ihanien ihmisten kanssa, kuulin suru-uutisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan palautetta asiallisesti! :----)