25.11.2012

elossa ollaan, tosin tällä koulutahdilla not for long


Haudi hau!

Musta ei olekaan kuulunut melkein kuukauteen mitään. Mulla loppu kuvatila täältä bloggerista enkä jaksanut rueta taistelemaan flickrin kanssa, joten tämä bloggaaminen jäi. Toisaalta, ei mulla olis edes ollut aikaa. Koulujuttuja nyttenkin rästissä ihan tajuttomasti, matikan kokeisiin pitäs harjotella, terveystiedon portfolioon pitäs tehtäviä tehdä ja niin edespäin. Koulun päälle kun lisätään vielä reenit, niin en ihmettele että aika loppuu kesken. Tosin, koulujuttuja on tullut jätettyä vähä vähemmellälle juurikin lätkän takia. Poikien kotipelit tulee käytyä katsomassa ja vieraspelit tsekataan netistä. Kalpan pelitkin netistä seuraan, tosin yhden kävin tämän kuun alussa katsomassa Trust Kapital Areenalla. Kalpa-HIFK 4-1 ♥ Savon ylpeys todellakin !
Lätkäsen nyt tähän muutamat randomit kuvat jotka kaikki ei liity edes aiheeseen mitenkään mutta ei voi mitään, aina ei voi voittaa. Vanhojen mekko lähtee tiistaina muokattavaks, maanantaina on reenit ja loppuaika pitäiskin käyttää koulujuttujen tekemiseen mm. yo-vihko, englanninkielinen novelli, ruotsin itsenäiset yms..

sekalaisia kuvia 039
supersynttärit ja muuta 044
supersynttärit ja muuta 052
supersynttärit ja muuta 033
vuokatti ft jaska 213

Yritän nyt tsempata tän blogin kanssa, en tosin lupaa mitään ennen kuin tämä jakso on loppunut. Ainiin muuten, kevään kirjoituksiin oon ilmottautunut kirjoittamaan terveystiedon ja englannin ! 

Love, Annu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan palautetta asiallisesti! :----)