11.8.2012

Helsinki 5.8-9.8'12 ♥

Täällä taas ! Hengissä selvitty Helsingin reissusta. Oli aivan huippu reissu! Rahaa paloi, jalat puutui, olkapäät paloi ja roskaruokaa syöty. Sunnuntaina oltiin puoli 10 Tikkurilan asemalla josta kummi sitten haki meidät Tapanilaan. Heti maanantaiaamuna siinä 10 aikaan lähdettiin Lintsille päin suunnistamaan. Hyvin onnistui, Pasilan asemalla jäätiin junasta pois ja siellä sitten iso kartta. Kunnon turisteina osottelin sitä karttaa ja Jaskalta kyselin kaikkee, niin eikös siinä sitten kaksi vartijaa tule tarjoamaan apuaan. Kiitti vaan teille, ei oltas muuten ehkä osattu ! ♥ Maanantai menikin sit Lintsillä pyöriessä. Ukko tuli testattua ja tulin siihen tulokseen että en oo uudestaan menossa :-D . Elämäni hirvein kokemus, tuntu et tipun sieltä pois ja huihuihuihui. Illemmalla käytiin kävelemässä siinä Tapanilassa, kummin lähellä oli tuommonen kiva metsä, niin käytiin siellä kuvailemassa. Tiistai & keskiviikko pyörittiin Forumissa ja huiiiii sitä rahan määrää mikä siellä meni. Mut hei,, palkkarahat on hyvä tuhlata. Ja sitä paitsi mä tarvitsin uusia vaatteita. Ostoksista tulee postausta kunhan vaatteet tulee pesusta että saan ne kuvailtua teille . En ala enempää selittelemään, kuvat kertoo sen mitä kertoisin muutenkin. Nauttikaa kuvapläjäyksestä. (Saattaa olla et vielä toinen kuvapläjäys tulee, tässä on vaan järkkärillä otettuja kuvia...)

 VADELMAAAAA ! Jota ei uskallettu syyä, joku voinu pissiä siihen ):
 Nyt mä tiiän mistä se trolololololo juttu on lähteny..
 Mmm Polly, oiku hyvää. Mmm Polly, oiku hyvää.
 Junalla tultiin kotiin, VR tapansa mukaan myöhässä.. Onneksi vain reilun vartin ! Matkalla näky tuo söpö taivas jota sitten yritin kuvailla..
 Nyt joku viisas kertoo, et onko siinä Helsingin rautatieaseman vieressä tai siinä iha lähellä oleva puisto Kaisaniemen puisto ? :-D
Love, Annu

Tekstin loppukevennys :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan palautetta asiallisesti! :----)