28.6.2012

So you screwed up but your gonna be okay

Hellouuu kaikki lukijat ! Aattelin tulla tänne heittämään parit kuvat toukokuulta, kun niitä ette ole vielä täällä nähneet. Oltiin tuolloin Jaskan kanssa menossa katsomaan kaverein tanssiryhmän esitystä ja päätettiin ottaa muutamat kuvat ennen sitä. En oo voinu kuvailla nyt mitään "uutta" tässä muutamaan päivään kun kurkku on ollut niin kipeä etten ole voinut niellä ja kuumetta meinannut nostattaa. Lääkärissä kävin nieluviljelmän tekemässä ja kun ei siinä mitään näkynyt, niin määräsivät kipuun Buranaa ja Para-Tabsia. Niiden voimalla olen tässä pari päivää koittanut selvitä hengissä.

Perjantaina ois tarkotus mennä Jaskan ja porukoitten kanssa katsomaan Ice Age 4 ja sitten lauantaina Kuopioon vähän kartuttamaan vaatevarastoa. Jospa tää kurkku häviäis siihen mennessä kauas pois, oon muuten hyvää seuraa leffateatterissa. Tässä pari päivää oon vaan tuijottanu yleisurheilun EM-kisoja ja tullu siihen tulokseen, että Suomi ei nyt oikein pärjää... Eilen sentään Espanja pääsi finaaliin ! Teki pahaa kattoa sitä peliä, kun Espanja on mun ykkössuosikki ja sitte Portugali toinen.. No, Portugali vois sit pronssia voittaa ja Espanja kultaa, eiks jee (-; ?

Tähän loppuun voisin mainita vielä sen, että yritän tehdä postauksen vaikka ostoksista ennen kun lähden ensi viikon keskiviikkona isostelemaan. Voi olla, että teen jotain ajastettuja juttuja sille ajalle jos vain kerkeän. Mutta, palaillaan niitten ostosten kanssa sitten varmaan lauantaina tai sunnuntaina.

Love, Annu

2 kommenttia:

Kirjoitathan palautetta asiallisesti! :----)