18.6.2012

Nobody can understand why did you flow away with the wind

Heipsan taas!

Lupasin teille niitä ostoskuvia mut koska bloggaaja on laiskempi ku laiskiainen, niin niitä saatte odotella vielä hetkisen. Lempivaatepostaus on tulossa myös tällä viikolla, kunhan vain saan itsestäni jotain irti.
Tässä yks päivä kävin kaverin kanssa kylillä (=keskustassa, mut tää on kuppakylä, eli keskustaa melkei koko kaupunki) ja vietettiin aikaa vaihtelevassa porukassa. Oli kyl ihan huippua ! Nyt oonki sit pari päivää katellut futista (Torres♥) ja sitten muutenkin telkkarin edessä viettänyt aikaa enemmän kuin laki sallii. Illat menny aina vähän huonommin yhden sattuneen syyn takia, jota en täällä blogissa ala enempää selittelemään. Kuvat liittyy nyt tuohon yhteen päivään ku vietettiin aikaa. Asustaki vois sen verran mainita, että oli ihan jees kun oli hitusen kuuma ulkona. Shortsit Primark, paita H&M, bandeau Gina Tricot, aurinkolasit Primark
Love, Annu

ps. Kuvat on sit otettu tuolla mun vanhalla Olympuksen kameralla, kun en viittinyt järkkäriä raahata mukana, ettei se mene rikki. Joten laatu nyt on mitä on, koittakaa elää sen asian kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan palautetta asiallisesti! :----)