28.4.2012

vastaukset kysymyksiin

Nonii, elikkäs saatte nyt tän vastaukset niihin kysymyksiin mitä ootte mulle pistäny :)
Ja joo, piti alussa tehä videolla, mut nyt vähä suunnitelmat meni uusiks. Katotaan jos seuraavan kerran teen videolla :)

Mitä sä teet sun kynsille kun ne on hienot!! Miten saat ne kasvamaan :)? ja mitä tuotteita käytät :) -En tee oikeestaan mitään erikoista mun kynsille:D Syön kalsium-magnesiumtabletteja, kun ne vissiin vahvistaa kynsiä? Kasvamaan oon saanu ne silleen, että yksinkertasesti oon vaan lopettanu puremisen. Olihan se vaikeeta, mut Kynneli autto. Kaikille toi ei toimi, mut mulla toimi.. Hyi se on pahaa :(
Millasella Treeniohjelmalla aiot valmistautua ensi kauteen? :) - Ens kauteen en aio valmistautua millään lailla, kun ei oo mitään ens kautta tulossa.
ootko tyytyväinen ihtees?- No sanottasko näin, et joissain suhteissa oon tyytyväinen, joissain taas en.
minkälainen sun tyyli on? - No tota, kai tää menee perus teini/massatyyliin. En oo ikinä halunnu erottua joukosta, en tiiä miks. Kyl mä yritän muokata kaikesta omannäköstä, mut entä sit jos se massa onki mun näköstä? :D
miten kuvailisit ihtees? - Oon tämmöne iloinen, pirtee, ennen tutustumista ujo, aika avoin, herkkä ja arvoituksellinen. Mun kanssa ei tuu ikinä tylsää:D

mitä vihaat/tykkäät eniten asuinpaikassasi? - Eniten tykkään siitä, et koska tää on tämmönen tuppukylä, täällä ei koskaan tapahdu mitään pahaa. Tai siis niinku henkirikokset on aika harvassa yms. Vihaan sitä, et täällä ei oo tekemistä nuorisolle, ellei ratsasta/pelaa futista/pelaa lätkää/soita pianoo. Tosi rajalliset harrastusmahdollisuudet. Ja vaatekauppoja tasan yks, jos ei lasketa perus Maxia.
miten pysyt noin laihana? - Mä en itseasiassa tiiä tähän vastausta. Syksyllä mulla tuli vaa semmonen vaihe, etten yksinkertasesti syöny. En kyllä liikkunukkaa sillo, mutta nii. Kai tää on sit vaa harvinaisen hyvä aineenvaihdunta tai jotai?
mitä rakastat? - Mä rakastan mun perhettä, meidän lemmikkejä, musiikkia, kavereita ja kesää. Mä pärjäisin näiden avulla, vaikka kaikki muu maailmasta katoais jostain kumman syystä pois.
juotko/poltatko? :) - En polta, enkä mä nyt pahemmin juo, joskus jos on jotain juhlistamisen arvosta niin sitte. Tavotteena on et en jois ku vasta sit ku oon 18.
ootko suosittu? :) - En oo :D

millanen kaveriporukka sulla on?:) - Tommonen retardi.♥ No ei, mulla on tavallaan kaks eri porukkaa ja molemmat on ormalla tavallaan tärkeitä. Molemmissa on niitä hiljasempia ja sit niitä joilla juttua lentää 24/7.
hengaatko poikien kaa? ;) - Tosi vähä. Taino kaverin poikaystävän kanssa tulee oltua, kun se siinä samassa porukas kulkee, mut en mä oikeestaan muute. Joskus oon naapurin herran kanssa käyny lenkillä tai pelannu änäriä, tosi harvoin kylläkin.
kuka on sun paraskaveri?:) - Mä en enää määrittele kuka on mun paras kaveri, ku en voi vaa sanoo enää yhtä ainoota. Tän lukiovuoden aikana oon tullu läheisemmäks monen ihmisen kaa. Mut sanosinko et näitä parhaita on Mirka, Riikka, Jaska, Salla. Sit näitä tosi hyviä kavereita on Minttu ja Mira.
Aiotko tanssia wanhat? :) - Kyllä ainaki tällä hetkellä on suunnitelmissa et tanssisin:)
Mikä on sun keskiarvo? :) - Tän ekan lukiovuoden keskiarvoo en tiiä, mut ysin päättötodistuksessa oli 9,1.

Ootko käyny ulkomailla, jos oot niin missä ja milloin? :) - Olin 4 kk:n ikäinen ja käytiin perheen kanssa Gran Canarialla, Playa del Inglésissä. Jos Iso-Britannia lasketaan ulkomaaks, niin oon siellä käyny kaks kertaa. 2010 kesällä olin kielimatkallaWeymouthissa ja sit 2011 Spilsbyssä Comenius-projektin siivittämällä reissulla.
Millanen on teidän koti? - Tämä on tämmönen ykskerroksinen, rinteeseen rakennettu omakotitalo. Valmistu 2010 helmikuussa ja alettiin muuttamaan heti saman kuun lopulla. Meillä on 3 makuuhuonetta, keittiö, 2 vessaa, kodinhoitohuone, sauna/suihku, olkkari. Sit on kaks terassia. oon erityisen rakastunu meidän olkkariin, se on reilu 4m korkee !
Mitä pelkäät?- Mä pelkään vaikka mitä :D Pelkään, että mun läheisille sattuu jotain, neuloja, reikiä ihossa(jos ootte nähny sen yhen kuvan missä sillä ihmisellä on niitä marmorikuulia tai jotai sellasia ihossaan, niin ymmärrätte....). En pelkää ahtaita paikkoja, ellei ne ole suljettuja. Sama korkeissa paikoissa, en pelkää jos tiiän et pääsen samantien pois. Pelkään hämähäkkejä, vaikka ne on tosi kiehtovia eläimiä.
Ootko koskaan seurustellu? - Oon mä. Ekan kerran 5 lk  ja se "suhde" oli myös sen mukane. Ekan kerran kunnolla seurustelin kasiluokalla vuotta vanhemman jätkän kanssa. Sen jälkeen onki ollu hiljaiseloo miesrintamalla.
mitä teet sun vapaa-ajalla? onko sulla kesätöitä? :) - Vapaa-ajalla dataan useimmiten, mut kyllä mä vietän mun kavereidenki kanssa aikaa vaikka sitä ei moni uskokkaan ku en ikinä päivitä fb:tä sen takia:D. Kesätöitä mä olen ilmeisesti saanut yhdeltä mansikkatilalta. Meen sinne kitkee rikkaruohoja, istuttamaan taimia ja poimimaan mansikoita.
sulla on ollu niitä postauksia pojista, et mä vaa aattelin kysyy et onks sulla joku erityinen, ja millanen se on? et voisiks vaik tehä postauksen siit! Olis tosi kiva:) - On mulla yks jätkä, joka on jollain tapaa erityinen, vaikka ei meillä mitään juttua oo, enkä edes enää tykkää hänestä "silleen". Mut joo, hyvä idea, voisin tehä sellasen postauksen, missä en herran nimee mainitse. Toki mun tutut tajuaa et kenestä puhun, mut se on sit niitten ongelma.

Kiitos kaikille kysymyksistä, ihania kysymyksiä olitte laittaneet, ei yhtään asiatonta, jeee !♥

Love, Annu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan palautetta asiallisesti! :----)