27.1.2012

you shout it loud, but i can't hear a word you say


David Guetta ft Sia - TitaniumHola till alla people!
Aina ei mee niinku elokuvissa, mut sille ei voi mitään. Suunnitelmat muuttu aika reilusti, mut niinhän se on et ikinä ensimmäinen suunnitelma ei toimi. Mutta kuitenkin, asiaan. Aattelin tulla esittelee nää ostokset, mitkä on jääny kuvaamatta. Olin siis tässä tammikuun alussa Kuopiossa vähä kartuttamassa vaatevarastoo. Mukaan tarttu kengät, vyö, farkut, korvikset (jotka unohdin kuvata), t-paitoja, toppeja yms. Pitäs tehä tän viikonlopun aikana 1000 ja 1 asiaa mut ei vaan kiinnosta. Kaikki asiat ku sattuu viel olemaan koulujuttuja, niin mielenkiinto on jo miinuksen puolella. Jospa tää tästä, tai sit ei.
Ainiin, nyt osaan sit iha virallisesti elvyttää ! Kävin viime viikonloppuna EA1 kurssin ja olihan se ihan mielenkiintonen siihen asti ku ruettiin käsittelemään haavoja. Sillon painoin pään pöytään ja koitin vaa pysyä tajuissani. Mut kurssi selvitetty kunnialla läpi.


2 kommenttia:

  1. sulla on tosi kiva blogi (: tykkään, jään tottakai seurailemaan ja ryhdyn lukijaksi :) ! tsekkaa myös mun blogi jos intoa löytyy : http://henna-thisismylife.blogspot.com/

    VastaaPoista

Kirjoitathan palautetta asiallisesti! :----)