27.9.2011

Mä oon mitä oon, ja teen mitä teen, jos sulle ei kelpaa niin lähe kävelee

Kesä 2010
Eli siis teen nyt postauksen missä esittelen itteni ku en oo ikinä tainnu sellasta tehä. Elikkäs. oon 16-vuotias tyttö täältä Pohjois-Savosta, minkä saattaa välillä huomata blogikirjoituksista, mutta yritän välttää savon murretta kirjoituksessa. Ihan penskana mä asuin eri paikkakunnalla missä nykyään, mutta sitte ku olin sellaset 1v niin muutettiin äidin ja veljen kanssa pois sieltä. Yhteensä mulla on neljä veljee/velipuolta. Yhdellä niistä on sama isä, yhdellä sama äiti ja kaks on sit äitin nykysen poikia. Ja näitten ikä vaihtelee 27-29v et ne on jo mua niin paljon vanhempia.
Annu 6v?
Sitten ku mä olin reilu 2v niin mun elämässä tapahtu kauheita ja suuria muutoksia. Mun isä kuoli. Mä oon käsitelly asian jo äidin kanssa ja terkkarin, mutta mä en siltikään halua ymmärtää sitä. Mä jotenkin toivon et isä tulis joku päivä tosta ovesta sisään ja sanois et on ollu kaikki nää vuodet jossai hito australias.. Mut mä tiiän et niin ei tuu tapahtuu, mä en tuu ikinä saamaan tutustuu mun isään. Mun veljestä tuli yks mun elämän tukihenkilö, tavallaan isä. Se huolehti musta ku äiti oli töissä. Toinen veli ku sattu sillo asumaan Lohjalla niin siitä ei hirveesti ollu sillon apua.

Talvi 2009? No kuitenki, sillon ku mulla oli viel punaset hiukset.
 Muutettiin keskustasta maaseudulle sillon ku olin eskarin viimesiä viikkoja viemässä. Alotin sitten ykkösluokan uudessa koulussa josta tunsin 0 ihmistä. Mahtavaa! Mut kyl mä sieltä kavereita sain ja osan kanssa oon vieläki yhteyksissä. Kävin sitä koulua 6lk asti. Vitosluokan keväällä muutettiin takaisin keskustaan äidin kanssa ja sit samalla vaihdoin koulua. Nyt oon lukion ekalla ja en vois uskoo miten paljon on näihin vuosiin mahtunu, hurjaa.
Talvi 2009, hei pliis, mitä mä oon miettiny..
Elämässä on tullut koettua niin koulukiusaamista, kuolemaa, ystävien menettämistä, mutta sitten myös uusia ystäviä ja perheenjäseniä. Rakastan kaikkia mun ystäviä, joitakin enemmän kuin toisia. En voi sanoo et mulla ois parasta kaveria, koska ei mulla enää ole. Mulla on vaan kasa ihan sairaan upeita ystäviä, joihin voin luottaa 110%♥ Kiitos teille :--)♥


Sitten vähä nippelitietoo. Mulla on tällä hetkellä vaaleet hiukset missä on ruskeita raitoja, mutta valitettavasti tämäkin asia muuttuu perjantaina.. Silloin tulee kokonaan ruskeet! En tiiä onko virhe värjätä ruskeaks mut pakko kokeilla. Mulla on vihreet silmät ja paljon pisamia. Talvella pisamat ei onneks näy mut kesät.. En ehkä kestä. Oon 167,5cm pitkä ja iha älyttömän ylpee tosta pituudesta. Kuitenki silleen pitkä, mut sit toisaalta lyhyt et saan käyttää korkokenkiä (;
Mulla ei oo ehkä koskaan ollu mitään "pissisvaihetta". Tai siis en mä koskaan käyttäny julkisilla paikoilla nudehuulia, enkä mitään sellasta. Mulla ei oo ikinä ollu muita lävistyksiä ku korvikset ja enkä oo ikinä värjänny hiuksia silleen et tummat alta ja vaaleet päältä. Ysin alussa aloin käyttää legginssejä ja pitkää paitaa, mutta siinä missä muut käyttää läpinäkyviä leggareita ja liian lyhyttä paitaa, mä tungin mahdollisimman paksut leggarit ja ylipitkän paidan.
Aina yhtä järkevä.
Pointsit sille joka jakso lukee loppuun asti. Sori noista kuvista, laatu hurmaa silmät ja muutenki aika hehkeitä. Saa kysyä jos tuli jotain mistä haluaa tietää tarkemmin.
♥: Annu

Postaus syntyi:
(klikkaamalla linkistä pääset suoraan youtubeen kuuntelemaan sen)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan palautetta asiallisesti! :----)