1.6.2011

it's the time of our life

Saatte tyytyä kuvattomaan ja tiivistettyyn postaukseen koska
1)bloggaaja on liian laiska muokkaamaan kuvia
2)bloggaajaa vituttaa ja väsyttää

Eli olin viime viikon Iso-Britanniassa. Tarkemmin ottaen koillisenglannissa, pienessä Spilsbyn kaupungissa. Lähdettiin sinne comeniusprojektin siivittämänä, meitä lähti 7 oppilasta ja 3 opettajaa. Majoituttiin perheissä joissa oli suurinpiirtein samanikäisiä lapsia. Siellä sitten käytiin Bostonissa, katedraalissa, kirkossa, King Edwardsin koulussa, Lincolnissa, Skegnessissä ja Spilsbyssä. Reissu oli melkein loppuun asti ihanaa. Opin siellä juomaan cappuccinoa, nam !

Koska viikon aikaan ei ollut ongelmia, totta kai ne piti tulla reissun loppuun. Meidän lentokoneen piti lähteä Lontoosta 18.05, mutta se oli noin 40 minuuttia myöhässä. Ja aina vain paranee.. Kun oltiin lentämässä Helsinkiin, koneen kapteeni ilmoittaa että Helsingissä lastaajat ja purkajat on kävelly kello 15 ulos et meidän matkalaukut jää hesaan !

Siinä vaiheessa alko väsymys painaa niin ei tienny oisko pitäny itkee vai nauraa. Luulette varmaan että tähän loppui ongelmat, väärin luulette. Jatkolennon Helsingistä Kuopioon ois pitäny lähtee 23.40, mutta koneeseen päästiin vasta 02 jälkeen ja sitten jouduttiin vielä odottamaan et joku tulee ajamaan sen lastaussillan pois ja et saatais lentolupa. Arvioitu kotiinpaluu aika oli 01.30, mut oltiinki sitte 05.00 kotona. Matkalaukutkin saatiin sitten sunnuntaina takaisin, onneksi, sillä siellä oli kaikki mun vaatteet, tuliaiset, meikit, piilarit ymsyms.

Nyt maanantaina meillä oli sählyottelu. Ekaks oli ysit vastaan seiskat (YSIT VOITTI 8-1♥), sitte kasit vastaan opet (opet voitti). Sitte pronssipelissä kohtasivat seiskat ja kasit (kasit voitti pronssia). Finaalipelissä ysit pelas opeja vastaan (YSIT VOITTI 4-2♥) Sitten eilen eli tiistaina meillä oli ysien epävirallinen kevätjuhla. Harjoiteltiin sitä tanssinäytelmää 4 tuntia, et voidaan esittää. No menihän se loppujen lopuks ihan ÄLYTTÖMÄN hyvin♥ Ryhmähenki mitä upein. Sitten sen jälkeen huudettiinkin "IHANAA YSIT IHANAA, IHANAA YSIT IHANAA, IHANAA YSIT IHANAA, TÄMÄ ON IHANAA, EI HAITTAA VAIKKA SATTUU, IHANAA YSIT IHANAA". Sitten oli vielä yksi laulu seiskoille ja kaseille. Ja sitten ihan lopuksi :

"NYT YSIT SAUNOO
NE KYLPEE JA LAULAA JA HUUTAA
KANNUSTA SHAMPPANJAA
 ME EI TULLA TÄNÄÄN KOTIIN
NYT YSIT SAUNOO
NE VALVOO NE RIEKKUU JA RÄLLÄÄ
KATSEELLA MÄLLÄÄ
ME EI TULLA TÄNÄÄN KOTIIN
AAMUJA PENNUT!"

Move move, shake shake, drop ♥

ps. ylihuomenna eli perjantaina kuukkeliin kävelee ja sitten lauantaina onkin päättärit ja PERUSKOULU LOPPUUUUU jippiii!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan palautetta asiallisesti! :----)