2.2.2011

The love of my life

Tän postauksen omistan vain ja ainoastaan mun koiralle, Tessulle.
Tessu on noin kahden ja puolen vuoden ikäinen Havannan-koira. Tessu syntyi 20.08.2008. (ihana päivämäärä, eikös ?). Kävimme hakemassa Tessun vuoden 2008 syyslomalla. Alun perinhän meidän olisi pitänyt ottaa koira vasta 2009 kesällä, mutta sopiva pentu olikin löytynyt aikaisemmin, joten sitten otettiin heti.

Tessun väritys on kulta, vaikka välillä se näyttää valkealle, välillä keltaiselle. Sillä ei ole ollut mitään suurempia sairauksia, paitis keväällä 2010 Tessu kyllä säikäytti meidät pahanpäiväisesti. Lenkin jälkeen alkoi tärisemään ihan hulluna. Aluksi luultiin että se johtuisi kylmästä, mutta ei. Vaikka täälläkin oli päivystys, joutui äiti silti lähtemään Sonkajärvelle asti. No, koira sai tippapussin ja tulivat sitten keskiyöllä kotiin. Tessulla piti olla se tippapussi noin 20 tuntia. Onneksi kohtaus ei ole enää sen jälkeen tullut. Mutta kyllä se säikäytti..

Tessu syö ihan perus koiranruokaa (Royal Can) ja sitten koiranmakkaraa. Joskus hemmottelemme
häntä Ceasar-koiranruoalla. Tessu tykkäsi ennen juustosta ihan älyttömästi, enää ei niinkään. Nyt on lauantai-makkara yksi suosikeista.

Tessun haimme tästä kennelistä. Oli tosi ihanaa käydä katsomassa pentua, kun siellä oli muut pennut ja perheen muut Havannan-koirat.

Oon tosi onnellinen Tessusta. Sille voi jakaa niin ilot kuin surutkin. Rrrrrakastan Tessua ♥

Nyt soi: Emilia Torrini-Jungle drum

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan palautetta asiallisesti! :----)