10.2.2011

I had the time of my life Heipsan, long time no see, yeh? Tässä nyt on ollu pari päivää sellanen ei-jaksa-postata-fiilis. Muitten blogeja olen käynyt kyllä lukemassa, mutta itseäni ei ole inspannut kirjoittaa. Eikä kyllä inspaa vieläkään, mutta jospa nyt jotain saisi kirjoiteltua. Meidän piti äikässä kirjoittaa "Myytit & symbolit" tiivistelmä. Oli muute harvinaisen mielenkiintoista saada parin aukeaman teksti tiivistettyä 50 sanaan.. Tein muistiinpanoja (tai lähinnä kirjoitin sanoja) nuille Helinä-keiju muistilapuille. Kirjoittamisen lomassa kerkesin sitten imeskellä bonbonin- tikkaria. Nam !


 Tässä on tullut kuvailtua näinä parina päivänä (lue=kamera on sattumalta ollut mukana). Lähinnä tällä meidän piha-alueella, kauemmaksi en ole jaksanut lähteä paleltumaan. Sitten bongasin kaupungintalolta nuo kaksi lappua. Rupesi kyllä naurattamaan, kun on pitänyt laittaa varoituksia, että wc-paperia/käsipaperia ei saa viedä kotiin. Aika jännä, jos ihmiset on niin tehnyt, että nuo laput on jouduttu laittamaan.

Viikonlopun aikaan pitäisi jaksaa tehdä uskonnon vihko valmiiksi, jatkaa englannin ja terveystideon portfoliota ja lukea kemian kokeisiin, jotka on maanantaina. Ja kaiken hyvän lisäksi pitäisi vielä kuvailla jotakin, huh huh. Viikonloppuna kunhan saan myös siivottua tämän huoneen, voisin tehdä sellaisen kunnon huonepostauksen. Mutta niin, nyt voisi lähteä lueskelemaan jotakin, koneella ei jaksa enää istua.

Puss och Kram!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan palautetta asiallisesti! :----)