14.1.2011

there's nothing else i can say

 Minähän en koskaan koristele ruotsin kirjaa.
 Haribo karkkipussi. Pelastukseni kun koitin lukea ruotsia !
 Äiti oli tilannu mulle Ellokselta tämmösen tuubihuivin. Samalla sain sitten sellasen ison neuleen, sävy-sävyyn huivin kanssa tietenkin !Heips ☻ Saatte taas nauttia näistä mun erittäin-hyvä-laatuisista-kuvista.
Meillä oli tänään koululiikunnassa hiihtoa. Tuolla kuvassa näkyykin minun erittäin hehkeä hiihtovarustus. Aateltiin kaverin kanssa et hiihetään vaan se 3 km, mutta sit ku päästiin siihen 3 km kohdalle, niin opettaja ehdotti että jatkettais vielä matkaa. Kellokaan ei ollut kuin vasta 25 vaille 9, ja seuraava tunti alkaisi 15 yli 9. No me sitten päätettiin lähteä kiertämään Jänteen hallin lenkki (ts. valaistu latu..?) Siitä tuli se 5 km sitten matkaksi. Ja kelihän oli mitä parhain (huomaa sarkasmi..)hiihtoon. Pakkasta semmonen -10 astetta ja lunta sataa.PALJON. Ja sitten vielä tuuli oikein mukavasti. Eikä edes myöhästytty seuraavalta tunnilta, wuhuu!
Sitten olikin englannin lausekokeen vuoro. Mediassa käytiin sellaiset työt läpi, mitä tehtiin viime viikolla ja sitä edellisellä. Itse tein kaverini kanssa näyttelijä-koomikko Eddie Murphystä. Toinen median tunti menikin minulla siihen kun olin harjoittelemassa meidän elokuvaa varten.
Opon tunnilla (oppilaanohjaaja) meillä kävi meidän koulun koulupsykologi vähän kertomassa omasta työstään ja sitten mielenterveydestä. Viimeisellä tunnilla meillä oli "kauan" odotetut ruotsin kokeet. Tiistaista asti olen lukenut (lue=yrittänyt epätoivoisesti lukea) ruotsia. Meinasi välillä lopua usko kaikkien adjektiivien taivutusten ja jälkilauseiden kanssa.

Nyt meillä on sit viikonloppu, ihanaa ♥ Tänään pitäs parin kaverin tulla yöks. Aateltiin et tehtäs pitsaa, ihan alusta asti itse. Eli siis se pohjakin valmistettaisi itse. Mitäköhän siitäkin tulee.. Voisin huomenna laitella vähän kuvia tästä päivästä jos muistan kameraa kuljettaa mukana + jos tulee julkaisukelpoisia kuvia.. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan palautetta asiallisesti! :----)