18.1.2011

Musiikin siivillä part 2

Noniin, elikkäs tässä ois nyt sitten tämä toinen osa näistä musiikeista.


Hammerfall-Last man standing
Taustaa: Vuonna 1993 perustettu ruotsalainen power metal-yhtye. Bändissä on viisi jäsentä. He ovat Joacim Cans (laulu), Oscar Dronjak (kitara), Anders Johansson (rummut), Fredrik Larsson (basso) ja Pontus NOrgen (kitara).

Heti kun biisi alkoi soimaan, rupesi tuntumaan että olen kuullut tämän jossakin ennenkin. En vain saa päähäni että missä. Kappale itsessään on ihan tajuttoman hyvä. Tykkään kertsistä toooosi paljon. Ja koko laulu muutenkin. Välillä on rauhallisempia pätkiä ja välillä (kuten kertosäe) on sitten paljon riehakkaampaa menoa. En välttämättä valitsisi tätä bilebiisiksi, mutta näin ihan muuten vaan kuunteluun, todellakin. Nyt sitten on taas nämä ylitsevuotavien kiitosten paikka. Iso kiitos Erica!


Hammerfall-At the end of the rainbow

Tästä kappaleesta en rupea satuilemaan kuin vain sen verran että tämä on melkein vastakohta tuolle toiselle Hammerfall:in kappaleelle. Tämä on mielestäni rauhallisempaa, mutta silti jotenki "mukaansatempaavaa." Ja edelleen, kiitos Erica!


My Chemical Romance "MCR"-The Jetset Life is Gonna Kill You
Taustaa: MCR on newjerseyläinen punkvaikutteinen, vaihtoehtorockyhtye. Tällä hetkellä bändiin kuuluu neljä jäsentä, Gerad Way (laulu ja lauluntekijä), Mikey Way (basso), Ray Toro (soolokitara)  ja Frank Iero (rytmikitara).

Olen ennenkin kuullut joitain kappaleita MCR:ltä, mutta tätä en. Tämä kappale alkaa olla jo melkein niitä tyylisuuntia, joita yleensä kuuntelen. Ihan mielellään tätä kappaletta kuuntelee useamman kerran peräkkäin. (Niinkuin minulla tapana, vähintään 2 kertaa kuunneltava..) Kuunteleminen ei tunnu "pakkopullalta" eli ihan kiva kuunnella. Laulajan ääni on sellainen minua miellyttävä miehen ääni. Tämän kappaleen esille tuomisesta kiitän Smeagol:ia. Kiitos !


Avenged Sevenfold-Nightmare


Avenged Sevenfold-So far away
Taustaa: Avenged Sevenfold, joka lyhennetään usein S7X, on yhdysvaltalainen metallimusiikkia soittava yhtye. Nykyisessä kokoonpanossa ovat M.Shadows (laulaja), Johnny Christ (bassokitara), Zacky Vengeance (rytmikitaristi) ja Synyster Gates (soolokitaristi).

Nightmare kappaleen olen kuullut ihan 110% varmasti ennenkin. Oiskohan ollut joku NRJ, josta olen joskus kuullut. Silloin taisikin mielessäni käydä, että voi miksi en kuullut kappaleen nimeä. Kertosäe viehättää tässäkin kappaleessa (aina tuo kertosäe..). Ihanasti tulee tuo "nightmare" aina tuonne. Tykkään muutenkin, et ei siinä mitään.
So far away:tä en ole kuullut ikinä ennen. Tämä kappale on normaalit säkeet aika rauhallista ja kertsissä meno sitten muuttuu vähän vauhdikkaammaksi. Me likes! Tämmöiset "hitaanpuoleiset" biisit sulattaa mun sydämen, totaallisesti. Kiitos näistä biiseistä A7X!

Nyt kun sain sitten tämän musiikkipostauksen kokonaan valmiiksi, ajattelin kysyä, haluatteko lisää tällaisia? Esim. saisitte taas itse ehdotella kappaleita ja minä arvostelisin ne ? Vai teenkö omista lempibiiseistäni postauksen jossa kerron miksi tykkään, missä kuulin ekaa kertaa, onko kappaleella jonkinlainen merkitys jne. Että nyt sitten vaan ideoita kehiin ! ☻
Annujjau kiittää ja kumartaa *ja lyö päänsä pöydän kulmaan*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan palautetta asiallisesti! :----)