18.1.2011

Musiikin siivillä part 1

Eli siis, lupasin ht.netläisille, että teen tällaisen musiikkipostauksen. Itselläni ei ollut ideoita bändeistä tms, joten erittäin ihanina he laittoivat minulle bändi ehdotuksia. Niitä tulikin aika paljon, joten teen nämä ainakin kahdessa osassa :--) Mutta nyt, musiikin pariin !Ensimmäinen kappale on The Hollies-Stop, stop, stop.
Taustaa:The Hollies on brittiläinen pop/rock-yhtye. Alkuperäinen kokoonpano koostui viidestä soittajasta, jotka olivat Allan Clarke, Vic Steele, Graham Nash, Jeremy Levine ja Don Rathbone. Kokoonpano on sittemmin muuttunut aika paljon.

Täytyy myöntää että alussa oli ihan kauheat ennakkoluulot kyseistä biisiä kohtaan. Mutta kuunneltuani kappaletta kertosäkeeseen asti, jammailin jo paikoillani. Siis aivan tajuttoman pirteä tuo kertosäe. Ja jää herkästi soimaan päähän..Tämä on juuri sen tyyppistä musiikkia, jota en yleensä kuuntele. Voin sanoa rehellisesti että tämän kuunteleminen kannatti ! Kiitos sinulle andre, joka linkkasit tämän biisin sinne topaan.


The Hives-Won't be long
Taustaa: Garage- ja punkrock yhtyeFagerstasta, Ruotsista. Kokoonpanossa on viisi ihmistä. Pelle Almqvist (laulu), Nicholaus Almqvist (kitara), Vigilante Carlström (kitara), DR.Matt Destruction (basso) ja Chris Dangerous (rummut)

Nyt tuli sellainen bändi vastaan, jonka nimi jo vähän epäilytti. Siis miettikää, jo nimi sai minut epäilemään pitäisikö edes katsoa. Mutta katsoin kuitenkin, enkä kadu. Musiikki ei todellakaan ole minun tyypistä. En ole ikinä pitänyt punkrock musiikista. Ja sitten vielä kun sain tietooni että bändi on Ruotsista.. Oli kyllä niin lähellä että hyppään tämän yli.. Musiikki on mielestäni ihan ok, sellainen mukava tai sellainen jännä. Tässäkin kappaleessa kertosäe sulatti minut. Ainoa, mistä omat korvani eivät tykkää, on tuo "huutaminen" aina välillä. Muuten kappale on ihan kiva, että kyllä pystyy kuuntelemaan. Kiitos tyyttyy ja diaray, jotka laitoitte tämän kappaleen sinne. Avarsitte taas musiikillista maailmaani.


The Ark-One of us is gonna die young

The Ark-Beauty is the beast
Taustaa: The Ark on ruotsalainen glam-rock yhtye. Nykyiset jäsenet ovat: Ola Salo(laulu), Sylvester Schlegel (rummut), Martin Axén (kitara), Mikael Jepson (kitara), Lars Ljungberg (basso) ja Jens Andersson (koskettimet)

Kuuntelin The Ark:ia silloin kun se oli esiintymässä Euroviisuissa. Silloin tykkäsin kovastikkin heidän musiikistaan. Nyttemmin The Ark on jäänyt jo unholaan, mutta nämä musiikkivideot toivat mieleeni elävästi ne Euroviisut. Tykkään The Ark:ista, siitä ei varmaan ole epäilystäkään..? He soittavat juuri sellaista sopivan nuorekasta musiikkia minulle. Musiikki on hyvin iloista ja sellaista "menevää". Tykkään itse toooosi paljon. Ja voin suositella, että kuuntelisitte, ainakin edes kerran, tämän bändin kappaleita.
Tältä bändiltä otin siksi kaksikin kappaletta, koska niitä kappalevaihtoehtoja annettiin niin monta, että ajattelin karsia muutamia pois. Beauty is the beast:in alku on aika hämäävä. Luulin alussa et mun kone lagas, kun musiikki pysähteli. Ja sitten vielä kun kuulosti ihan suomalaiselle laululle se alku. Öö hups..Kiitos House, joka laitoit suuuuuuren listan The Arkin kappaleista. Tämä sairastelupäivä meneekin niitä kuunnellessa :☻


The Hives-Hate to say i told you so

Kyllä, tämä on toinen The Hivesin kappaleista. Ajattelin, että on sama arvostella sekin, sillä The Hives:iltä ei toivottu kun näitä kahta kappaletta. Itse asiassa, tykkään tästä kappaleesta enemmän kuin tuosta toisesta. Tämä on jotenkin enemmän "minua". Sellaista bilemusaa, mitä voisi kuunnella joskus. Jos vain kaveritkin saisi vielä suostuteltua kuuntelemaan tätä. Tähän kappaleeseen mulla ei oo mitään erikoista sanottavana kuin että, sairaan ihana tuo alku, missä kuuluu tuo kitara/basso mikä onkaan. En erota niitä toisistaan, anteeks. Kiitos uudemman kerran diaray:lle, joka olit toivonut tätäkin kappaletta.

Part kakkosessa on luvassa sitten ainakin Hammerfallia, My Cheminal Romancea ja Avenged Sevenfoldia.
Part 2 tulee varmaa myöhemmin tänään :---)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan palautetta asiallisesti! :----)