17.11.2010

Me leikittiin ja painittiin ja saatii kunto kohoomaan

Heipsan, ja ihan näin heti alkuun ANTEEKSI ! En ole pitkään aikaan postannut, mutta sekin johtuu ihan vain siitä, että ei ole ollut mitään aihetta, mistä olisin postannut. Eikä mulla kyllä vieläkään ole mitään erityistä kerrottavaa, mutta pakko käydä edes jotain höpöttämässä, median työ kun tämä on. (Tai siis median kotitehtävänä on , että kerran viikossa päivittää omaa blogia..)
Tänään meillä ois pitänyt olla liikunnassa luistelua, mutta se vuoro olikin peruttu, eikä koululle tullut tieto ajoissa. Sitten ku kuultiin että sinne ei pääse, niin sai valita joko sauvakävelyn tai jumpan. Itse valitsin jumpan, jota tosin kadun nyt. Mun vatsalihakset on varmaan huomenna ihan jumissa. Ja sitte mun peppulihakset kanssa, ihan hirveetä ! Mut oli kyl sinänsä kiva tehä, et tuota lihaskuntoo sais kohennettua viel vähä ennen kuntotestejä (:
Huomenna olis isoskoulutus (♥) ja sitten perjantaina alkais Hyvölänniemessä isosviikonloppu. Muuten olis tosisuperhypermegamahtavaa mennä, mutta kun maanantaina olisi matikan koe ja lajikoe. Mitäköhän opiskelusta tulee.. Lajikokeeseenki pitää opetella 60 lajia, joista sitten 30 tulee kokeeseen. Ja matikassakin jotain yhtälöiden ratkaisua, ei mene hyvin.
Eipä mulla nyt sit tähän postaukseen muuta kerrottavaa ookkaan, sunnuntaina (jos on aikaa) voisin tehdä kuvallisen postauksen isosviikonlopusta.

Nyt soi: Nelly-Just a dream

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan palautetta asiallisesti! :----)