26.11.2010

Joulu on pian täällä !!

Heissan kaikille ! Ja anteeks ku en oo taaskaan pitkiin aikoihin kirjotellu. Ei oikein oo ollu mitään mistä kirjotella.. :D
Mutta nyt tähän asiaan mitä tulin tänne kertomaan,  eli median projektista/työstä mikä lie onkaan.
Meillä on nyt sellanen työ siellä, että 4-6 hengen ryhmissä keksitään elokuva ja sitten se kuvataan. Tänään meillä oli sellaisia harjoituksia, että piti paperille kirjoittaa päähenkilön nimi, ikä, ammatti, perhe, harrastukset, mitä toivoo, mitä pelkää ja mitä haluaa tulevaisuudelta. Sen jälkeen tehtiin päähenkilön valokuva-albumi. Noitten harjoitusten tehtävänä oli saada meidät "sisäistämään" (ei sitä kyllä noin ilmaistu, mutta minun sanoin se on noin 8))se roolihahmo. Sitten piti siitä omasta elokuvasta harjoitella kohtaus jossa tapahtuu käänne ja esittää muille. Yhden kerran esitettiin ja toisella kerralla joku sai huutaa kesken esityksen "seis" ja sai itse vaihtaa paikkaa jonkun näyttelijän kanssa, eli sai muuttaa sitä tarinaa. Oli tosi kiva tehdä noita tehtäviä, ku sillon ymmärsi paremmin, että jos taustatyötä ei ole tehnyt, on elokuvaa vaikea rueta kuvaamaan.

Mulla piti olla huoneen uudistus nyt viikonloppuna, kaikki kaatu siihen ku huonekaluliikkeestä soitetaan, että sänky tulee vasta maanantaina. Mikäs siinä sitte.. Nyt ei voi oikein tehä muuta ku tyhjentää tää huone et se parisänky mahtuu tänne. Äiti lupas, että ennen joulua (eli vähän niinku joululahjaks) käydään ehtii mulle vihreet lakanat ja isoja vihreitä tyynyjä ! Tykkään semmosista isoista tyynyistä ^^,♥ Sitte tiiän jo nyt et mitä muuta saan lahjaks äitiltä, sing stareja ! Toivoin niitä jo varmaan kaks kuukautta sitte :D En tiiä saanko molemmat mitä haluan ,mut haluaisin ne molemmat uudet suomalaisversiot, missä on tyyliin Elastinen jne. Sitten kummin porukoilta olisi tuloss joko Twilight-Houkutus, Uusikuu tai Epäilys, viime jouluna sain jo Aamunkoin äidiltä.

Meidän joulu on varmaan aika tylsä ja tavallinen, mutta kerronpas siitä silti. Aamulla nukutaan pitkään, tai ainakin yritetään. Sitten siinä jotain syödään ja ihan vain ollaan. Sitten on pakollinen Lumiukko-ohjelma. Ilman sitä joulu ei oo joulu :)! Sitten saattaa olla taas pari tuntia "tyhjää" aikaa, eli toisinsanoen ollaan ulkona tai koristellaan ulkokuusta. Sitten käydään varmaan mummolla syömässä jouluruoka (♥) ja sitten sen jälkeen käydään haudoilla koko suvun kanssa. Sitten illemmalla, joskus 5-6 aikaan, mennään mun veljen porukan luokse ja sitten siellä käy pukki ja minun pitää olla pikkupoikien turvana :)♥ Sitten onkin jo kiva päästä kotiin joulusaunaan. Joulusaunan jälkeen meillä alkaa lahjojen aukaisu ja torttujen ja piparien syöminen. Illalla katsotaan joko porukalla jotain elokuvaa tai sitten olen itse omassa huoneessa lukemassa tai laulamassa, vink vink ;)

Aattelin tässä tehä joku päivä sellasen postauksen missä kerron mun lempiasioita kuvin. Teksteillä vain sitten selventäisin. Ajattelin että mm. karkki, kirja, vaate, kengät, paras kohta huoneessa, paras levy/ musiikki jne. Jos teillä rakkaat lukijat on jotain erikoistoiveita, niin kertokaapas !

Nyt soi: Puhuva kone- Lintu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan palautetta asiallisesti! :----)