9.11.2010

Jos etsin, löydänkö kotiin?

Vihdoinki! 
Viimeinkin me saatiin mun kosketinsoittimet toimimaan ♥ Muuton aikana (eli puol vuotta sitte) me onnistuttiin hävittämään se laturi joka tarvittas et se kosketinsoitin toimis. Vieläkään ei ole löydetty sitä, mutta huomattiin että sinne käy myös patterit, hyvä me! Nyt oon sit yrittäny taas opetella soittamaan sillä, huonoin tuloksin kylläkin.. En oo ikinä osannu soittaa kahdella kädellä, enkä varmaan koskaa opikkaan. Nyt olen soitellut Nuoren seurakunnan veisukirja 2010- kirjasta kappaleita. Lähinnä niitä, mitä lauleskeltiin riparilla. Tällä hetkellä Evankeliumi menee parhaiten, mutta myös Olet vapaa on alkanut sujumaan. Vähän vielä kun jaksaisi harjoitella, niin sitten yhdellä kädellä onnistuisi.

Huomiseks mulla on niin paljo muistettavaa, oikeesti. Pitäs muistaa ottaa äikän tunnille Leena Lehtolaisen Kuolemanspiraali- kirja, vanhempainillan lappu, valinnaisenglannin kirja jne.. Koulun jälkee sitten menen Mintun, Sallan ja Jaskan kanssa ekaks Peltolaan ostamaan ruokaa omnom ja sitten sen jälkee olisi tarkoitus mennä Pappilaan opiskelemaan ainaki yritetään, eli toisin sanoen ehkä aukastaan kirjat, mutta siihen se sitten taitaa jäädäkkin. Sitten olisi jo pitkää odotettu lentopallo!

Oon ollu nyt eilisestä asti surullinen yhen kaverin takia.. Se sai aika huonoja uutisia sillon ku oltiin Oulu-gospelissa. On se kamalaa, ku sellasille pitää aina sattua jotai pahaa, jotka ite ei oo tehny mitään. Osaisinpa mä jotenki piristää sitä, mutta ei, en osaa.

Jäin koukkuun tähän Antti Tuiskun Atlantti- kappaleeseen.. En olekkaan kuunnellut Anttia pariin vuoteen, mutta nyt oli taas pakko.
Antti Tuisku-Atlantti <- siinäpä teillekkin linkki (toivottavasti toimii) että tekin pääsette nauttimaan tuosta kapppaleesta.
Tästä postauksesta tuli valitettavasti kuvaton, koska en ole jaksanut ladata kameraa, mutta jospa sitä huomenna pappilassa ja lentopallossa innostuisi ottamaan kuvia ja sitten vaikka viikonloppuna lisäilemään niitä tänne :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan palautetta asiallisesti! :----)