8.11.2010

5.11-7.11 parasta !

Meillä oli tuolloin 5.11 karnevaalit. Viime vuonna meidän koululla oli saksalainen Monika Preis jonkun aikaa katsomassa, minkälaista suomessa koulunkäynti on. Hänen ideanaan oli pitää karnevaalit, koska saksassakin pidetään. Tänäkin vuonna sitten päätimme pitää. Mulla ja parilla muulla oli ideana olla vauvoja.. Sitten karnevaalipäivänä huomattiin et aika moni muukin oli vauva.
Meidän hieno vauva ryhmä. Ja ysiluokkalaisia ollaan :)!!
Siinäpä meidän asut. Meillä oli yöhousut, ja sitten niitten housujen värinen toppi ja sitten tissivyö. Sukat eriparia, tietenkin. Hiukset krepattiin ja laitettiin kahdelle ponnarille.Rekvisiittana oli tutti, tuttipullo ja pehmolelu.
Siinäpäs sitten minun asu. 

Karnevaaleissa sattui ja tapahtui. Heti aamulla poikabändimme perui tulonsa, sitten säädettiin mikkien kanssa ja yritettiin estää ihmisten pääsy saliin. Mikit toimivat, eivät toimineet, toimivat, eivät toimineet.. Juuri ennen esitystä toimivat, mutta sitten alkujuonnossa; eivät toimineet. Mikäs siinä ! Se on jotenkin perinne jo että mikit ei toimi, ne ei toimi koskaan juhlissa.

Sitten karnevaalien jälkeen tulikin jo aika kiire lähteä seurakuntatalon pihalle odottamaan bussia Oulu-Gospeliin. Samassa bussissa meillä oli myös lapinlahtelaiset. Menomatka sujui nopeasti jutellessa. Heti Ouluun päästyämme meillä alkoi jo yksi konsertti. Konsertin jälkeen meillä oli vielä iltakirkko. Voin ihan rehellisesti sanoa, että siellä on paljon mielenkiintoisemmat jumalanpalvelukset kuin täällä. 
Kirkon päättyessä bussimme vei meidän Myllytullin koululle. Vietimme siellä molemmat yöt. 

siinäpä pari pinssiä, mitä tarttui matkaan. 
Lauantaina eli 6.11 lähdimme jo vartin yli 9 liikkeelle. Ensiksi meillä oli jumalanpalvelus. Sitten menimme Oulun kaupunginteatteriin (olikohan se tuo..?). Siellä meillä oli alussa konsertti ja sitten meillä alkoi "vapaamuotoinen ohjelma". Eli saimme valita menemmekö impro-, stand up- vai street dance- majakkaan vai halusiko vain tehdä omia juttujaan. Itse menin tuonne stand up-juttuun. Oli muuten hauska ! Meidän kaupunkia (onko tämä edes kaupunki..?) dissattiin aivan kamalasti. Mutta ei se mitään, huumorilla mentiin. Sitten oli vielä Pekka Simojoen ja Jaakko Löytyn yhteiskonsertti. Oli mahtavaa ! Yleisö oli aivan fiiliksissä siellä. Sitten oli vielä jossain kappelissa (?) musiikkia ja sen jälkeen koululle.. 

Sunnuntaina 7.11 aamulla pakkasimme ja lähdimme kirkkoon jumalanpalvelukseen. Sen jälkeen alkoikin meidän viimeinen konsertti Oulu-Gospelissa. Nukahdin jo pari kertaa tuon konsertin aikana, koska viikonlopun aikaan unet olivat jääneet vähän vähälle (kiitos ilmapatjan josta löytyi reikä♥). Sitten suuntasimme abc:lle syömään. Sitten takaisin tänne kaupunkiin (mikälie). Matkalla katsoimme Ice Age 2:sen . Se orava oli söpö :'). Loppumatkasta hihitin jo kaikelle, koska olin niin väsynyt.

Hirmu hyvät muistot jäi tuosta reissusta, meidän ryhmä oli saletisti paras !! Sitten nimesimme sieltä pari ihmistä. Kahden nimeksi annoimme "hammasharjatyypit" koska he olivat silloin vessassa pesemässä hampaita kun onnistuimme vahingossa sammuttamaan kaikki valot sieltä. Hupsista.. :D Sitten yhdelle pojalle annoimme nimeksi "hymyilevä blondi" koska hän hymyili aina meille ja sitten vilkutti meille lopussa. Aww, söpöä^^ vaikka se poika ei niin söpö ollutkaan, mutta tuo käytös, kuolen ^^ ♥ 

Nyt soi: Antti Tuisku-Hyökyaalto

2 kommenttia:

Kirjoitathan palautetta asiallisesti! :----)